Millenáris Startup Campus nyílt nap

Millenáris Startup Campus nyílt nap

Budapest, Magyarország

Jelentkezz az MSC nyílt napjára és légy az elsők között, akik körbe járhatják a budapesti tech szcéna legfrissebb találkozó pontját. Első kézből ismerheted meg a terveket, hogy hogyan fog a következő években az emblematikus Millenáris Park egy igazi startup központtá alakulni. A regisztráció 100 résztvevőig limitált, az érdeklődőket pedig 4 időpontban, egy-egy órás sávban várjuk.

Ahogy a startupok, úgy mi is abban hiszünk, hogy minél hamarabb ki kell lépni a piacra és az ügyfelek visszajelzése alapján kell tökéletesíteni a termékünk vagy szolgáltatásunk. A hely felújítása gyakorlatilag még nem fejeződött be, bár némileg csökkentett funkcionalitással, de BETA üzemmódban már júliusban elindítjuk az campust.

Várjuk Budapest legígéretesebb korai fázisú startupjainak jelentkezését, hogy csatlakozzanak a “Beta Membership” közösségünkbe. A kiválasztott csapatok jelentős kedvezményekkel vehetik igénybe a campus szolgáltatásait, illetve azt reméljük, hogy a segítségükkel egy valóban támogató környezetet tudunk létrehozni.

Időpont és Helyszín

Időpont: 2018. június 27., 13:00-17:00

Helyszín: Millenáris Startup Campus (Millenáris D épület)

Cím: Kis Rókus utca 16., Budapest

Belépő: Ingyenes

 
 
CC BY NC SA