Equity Thursday: A digitális marketing helye a csatornamixben

Equity Thursday: A digitális marketing helye a csatornamixben

Budapest, Magyarország

A digitalizáció itt van, ezt mindenhol az unalomig ismételjük. Nincs már olyan termék, iparág, amelyiknek ne kellene valamiféle digitális jelenlét. De ez biztos azt jelenti, hogy mindenkinek a Facebookon kell hirdetni, vagy óriási pénzeket allokálni Google AdWords-re? Egyáltalán, még mindig igaz, hogy a digitális megoldásokkal lehet a legolcsóbban elérni a Vásárlókat, Ügyfeleket?

Mely digitális csatornák segítségével lehet a skálázódást, növekedést ténylegesen gyorsítani? Örül-e a befektető, ha látja hogy a cégek terveznek online marketinget? Mitől lesz ez hiteles az üzleti tervben, mennyit budgeteljünk erre, hogy az valóban hatékony legyen? Milyen digitális megoldásokat alkalmazhatnak azok a cégek, akik alapvetően nem e-commerce-ben utaznak? Ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat és ütköztetjük a véleményeket a következő Equity Thursday meetupon.

Itt lesz velünk a Growww Digital két szakértője, Dunder Krisztián és Szabó László. Hoznak magukkal case studykat is: egy e-commerce cégen keresztül bemutatják, hogyan lehet az online értékesítést felpörgetni nemzetközi szinten, valamint a Fix 24 példáján keresztül megnézzük, egy startup milyen digitális marketing kihívásokkal találhatja szembe magát.

A meetup második felében szokás szerint panelbeszélgetést csinálunk, ahova meghívtuk a befektetői oldalt is, itt lesz velünk Mátyásfalvi Kristóf a PotfoLiontól és Hajnal Tamás a Hiventures-től. A meetup házigazdája Gyurácz Németh Iván (Absolvo) lesz, aki bemutatja nekünk, hol lehet a helye a digitális marketing eszközöknek az omni-channel megközelítésben.

Program

  • 18:30-18:50 A digitális megoldások helye az omni-channel megközelítésben – Gyurácz Németh Iván, Absolvo
  • 18:50-19:20 Digitális marketing a validálási fázisban, megvalósítás, piacra lépés során – Szabó László, Growww Digital
  • 19:20-19:50 Hogy csinálja a Shop.builder? Sztípity Róbert, CEO
  • 19:50-20:30 Panelbeszélgetés, résztvevők

A "hivatalos részt" kb. 20.30-kor befejezzük, utána jöhetnek a kérdések és networking. Részvételi díj a helyszín felé van, 2500 Ft, amiért italkuponokat kapunk a helyszíntől.

Időpont és Helyszín

Időpont: 2018. október 31., 18:30-20:30

Helyszín: Doboz

Cím: Budapest VII., Klauzál utca 10., Budapest

Belépő: 2500 Ft

 
 
CC BY NC SA