Global Traction Workshop: A felkészültségről és a felfedezhetőségről

Global Traction Workshop: A felkészültségről és a felfedezhetőségről

Budapest, Magyarország

Az eseményen élőben töltesz ki egy felmérőt velünk együtt (nyugi, nem kell semmi olyat leírni, amire nem vagy esetleg büszke, az eredményeket csak te és mi tudjuk, nem nyilvános) . A felmérő lényege, hogy rámutasson milyen a jelenlegi felkészültséged és piacképességed. Természetesen rámutatunk arra, hogy miben és hogyan kell fejlődnöd, alapoznod ahhoz, hogy reálisan nekivágj a nemzetközi terjeszkedésnek.

Minden résztvevő egy részletes felmérőt tölt ki, mellyel a jelenlegi felkészültséget és piacképességet teszteljük. Mivel ezek elsajátítható képességek, ezért maga a felmérő tematikája, kérdései önmagukban is segitségül szolgálnak a résztvevőknek, rámutatnak, melyek azok a területek, ahol fejlődniük kell.

Ez az esemény része egy 5 részből álló eseménysorozatnak. Az 5 esemény nem logikai sorrenben van, nem feltétlenül kell 'végigmenni' mind az 5 eseményen a jelentkezőknek. A startup/vállalkozás helyzetének megfelelően mindenki azt és annyit merít az eseménysorozatból, amit cége jelen helyzetben hasznosítani tud. Az eseményeket minden hónapban megismételjük jövő tavaszig.

Időpont és Helyszín

Időpont: 2018. október 31., 09:00-11:00

Helyszín: Global Traction Iroda

Cím: Gellérthegy u. 30-32., Budapest

Belépő: Ingyenes

 
 
CC BY NC SA