Global Traction Workshop: Power Networking

Global Traction Workshop: Power Networking

Budapest, Magyarország

A nemzetközi piaci előrelépés gyakran nagyon személyes - aki jobban tud kapcsolatot építeni és azokat használni, annak könnyebb dolga van bejutni az ajtókon. Ezen a foglalkozáson a nemzetközileg használt, elvárt és megengedett kommunikációs és networking stratégiákat, gyakorlatokat és módszereket nézzük át annak érdekében, hogy neked az legyen a probléma, hogy miként mozgatod a kapcsolatrendszeredet és nem az, hogy mit kommunikálsz nekik.

A networking értelmezése ebben az esetben természetesen a nemzetközi szintérre fókuszál, és célja a startup, illetve termékének vagy szolgáltatásának a bevezetése, értékesítése. A networking természetesen csak része a nemzetközi üzletfejlesztés nagy egészének, de mivel gyakran ez a lépés gyenge, vagy hiányzik, ezért külön képzést indítunk ennek megtámogatására.

Kérem, hozzatok magatokkal laptopot, vagy olyan okostelefont, amin tudtok kommunikálni online rendszerrel.

Ez az esemény része egy 5 részből álló eseménysorozatnak. Az 5 esemény nem logikai sorrenben van, nem feltétlenül kell 'végigmenni' mind az 5 eseményen a jelentkezőknek. A startup/vállalkozás helyzetének megfelelően mindenki azt és annyit merít az eseménysorozatból, amit cége jelen helyzetben hasznosítani tud. Az eseményeket minden hónapban megismételjük jövő tavaszig.

Időpont és Helyszín

Időpont: 2018. november 9., 09:00-11:00

Helyszín: Global Traction Iroda

Cím: Gellérthegy u. 30-32., Budapest

Belépő: Ingyenes

 
 
CC BY NC SA