Equity Thursday: Mire jó a PR/média a startupok számára?

Equity Thursday: Mire jó a PR/média a startupok számára?

Budapest, Magyarország

Mostani meetupunk témája a PR és médiakommunikáció, egész pontosan annak a szerepe a startupok növekedésében. Jó-e, ha címlapra kerülsz? Mire jó egyáltalán? Miért fog Rólad írni az újságíró? Na és a befektetők hisznek-e a média erejében vagy a következő "új magyar startup hódíthatja meg a világpiacot" cikkekben?

Szokás szerint most is több oldalról vizsgáljuk meg a témát; itt lesz velünk R. Nagy András, a Próbakő Communications CEO-ja, a nemzetközi WorldCom PR Group board tagja, aki PR szakemberként bemutatja, hogy a régióban hogyan is kommunikálnak a startupok, milyen pro-kat és kontrákat lát ebben, és felvillant néhány kézzelfogható tanácsot is, hogy konkrét piacokon milyen kommunikációval érdemes próbálkozni.

Megkérdezzük tőle: mire, mikor és hogyan érdemes használni a PR-t és a médiakommunikációt (és persze mire nem), hogy számszerűsíthető módon támogassa a növekedési stratégiát, és ne csak egy látványosan magas, de kevéssé alátámasztott, így még kevésbé "védhető" költségtétel legyen a tervekben?

A befektetői aspektust Simó György hozza a DayOne Capital partnere: mit látnak, gondolnak, tapasztalnak, szeretnek / nem szeretnek, kérnek / utasítanak el a kommunikációs tervek, költségek, várható eredmények kimutatása kapcsán. Mennyire hisz a médiában felkapott startupokról szóló cikkeknek?

Várjuk még Csillag Pétert a Starschema CEO-ját, akik kimagasló ügyességgel és tudatossággal mozognak a kommunikáció területén (is), rendszeresen ott vannak rádióban, TV-ben, online és offline címlapon. Hogy érik el? Mitől lettek ők érdekesek? Hogyan integrálható a kommunikáció a növekedési stratégiába, milyen további hozadékai lehetnek ennek akár ismertség növelés, ügyfélszerzés vagy employer branding terén?

18:00 - től várunk Benneteket, 18:30 – kor kezdjük a beszélgetést a vendégekkel. A "hivatalos részt" kb. 20.15 körül befejezzük, utána jöhetnek a kérdések és networking!

Részvételi díj a helyszín felé van, 2000 Ft, amiért italkuponokat kapunk a helyszíntől, lehet sörre, teára, fröccsre vagy üdítőre fordítani. A helyszín max. kapacitása, ill. a nagy számú érdeklődés miatt az RSVP-t vegyétek komolyan!

Időpont és Helyszín

Időpont: 2019. március 14., 18:30-20:30

Helyszín: Kuzin Bár

Cím: Dohány utca 7., Budapest

Belépő: 2000 Ft

 
 
CC BY NC SA