Startup Safari Budapest, 2019

Startup Safari Budapest, 2019

Budapest, Magyarország

A budapesti Startup Safari-n olyan cégek nyitják meg kapuikat, mint az SAP, a Tresorit, a Google, a Codecool, a Prezi, de számos befektetési alapkezelő, kockázati tőkés tanácsadó cég, HR és kommunikációs cég is képviselteti magát.

Az idei programsorozat az előző éveknél is változatosabbnak és izgalmasabbnak ígérkezik: barangolhatunk a VR játszóterén az EPAM szervezésében, AR sétát tehetünk a Népszigeten a T-Systems-szel, ön-és vállalkozásfejlesztést tanulhatunk hazai hírességektől a Loffice terepgyakorlatán és megpróbálhatjuk felvenni a tempót a Marvel univerzummal a "Wakanda kapujában – Az 5G hálózatok" eseményén.

A három nap során megismerkedhetünk a Mongo applikációval, ami segít a szülőknek megvédeni gyermekeiket az interneten található veszélyektől, a Bosch-tól pedig az önvezető autók legújabb fejlesztéseiről hallhatunk három szakember előadásán keresztül. A T-Systems "Csökkenő sorok-növekvő bevételek" előadásán megismerhetjük azt a mesterséges intelligencián alapuló videóanalitika rendszert, aminek segítségével optimalizálhatók a boltokban vagy akár a reptéren kialakult sorban állások.

Az idei háromnapos Startup Safari Budapest több, mint 300 programmal várja az érdeklődőket 100 helyszínen mintegy 5000 résztvevővel. Néhány program már most teltházközeli állapotban van, ezért érdemes minél előbb befoglalni a helyeket az előadásokra a minél sűrűbb és izgalmasabb szafarizás érdekében!

 
 
CC BY NC SA