Kedvét.hu – kedvezményes fogyasztás a legjobb éttermekben

Nem kell többé kupon akcióra vagy a következő Torkos Csütörtökre várni azoknak, akik szívesen vacsoráznának egy színvonalas étteremben. A napokban elindult fizetős szolgáltatás, a Kedvét.hu 1500 forintos asztalfoglalás ellenében 30 százalék kedvezményt kínál az asztaltársaság teljes étel- és italfogyasztásból a partner éttermekben.

A Kedvezményes Étterem rövidítéseként Kedvét.hu néven futó szolgáltatás segítségével jelenleg 17 budapesti étteremben lehet asztalt foglalni 1500 forintos áron. A foglalási díj befizetése után a vendégek – tehát az egész asztaltársaság – automatikusan 30 százalékos kedvezményt kapnak a számla végösszegéből. A foglalási díj fizetése bankkártyával történik, amelyről automatikusan visszaigazolást kap az étterem és a vendég is, így a megerősítésre sem kell várni. A szolgáltatás további előnye, hogy nem kell semmiféle kupont magunkkal vinni és felmutatni fizetéskor a kedvezmény érvényesítésére.

„A Kedvét.hu célja, hogy mindenki számára elérhetővé váljon a minőségi gasztronómia és az impozáns éttermek nyújtotta élmény” – mondta a sajtótájékoztatón Géczi Dávid ötletgazda és ügyvezető.

A foglalási rendszer ötletgazdája szerint a rendszer úgy kínál kedvezményt a vendégnek, hogy azt az étterem tulajdonosok sem érzik megterhelőnek. A rendszer továbbá nem kér csatlakozási és egyéb díjat az éttermektől, így a résztvevő partner éttermek számának növekedésére számítanak. Elképzeléseik szerint az év végéig 40 közép- és felső kategóriás vendéglő csatlakozhat a kezdeményezéshez. A terveik szerint a fővárosiak mellett hamarosan vidéki éttermekben is elérhető lesz a kedvezmény.

A szolgáltatást többek között már olyan éttermekben is igénybe vehetik a vendégek, mint a Búsuló Juhász, a Márgál Budapest, a Ristorante Krizia, az Araz, az XO Bistro vagy a Hemingway étterem.


 
 
CC BY NC SA