Próbáld ki ingyen a közösségi munkatereket

A Loosecubes szervezésében megrendezett Summer Coworking Challenge keretben július 4-ig ingyen próbálhatod ki Budapest két közösségi munkaterét: az i-Office-t és a MyCorporation-t.

Igen ösztönzően hat, amikor különböző területek szakemberei egy térben dolgoznak, közösséget alkotva, ahol megoszthatják egymással gondolataikat, ötleteiket, ahol így a munka is produktívabb. Nem véletlen, az együtt dolgozásnak hatalmas közösségi hálózata van szerte a világon. Ilyen a Loosecubes is, akik azon munkálkodnak, hogy az egész világon egyesítsék a coworking csoportokat. De nem csak összekapcsolják a különböző munkatereket, hanem tippekkel, tanácsokkal látják el az így dolgozókat, segítenek a megfelelő város/hely megtalálásában. A nyarat egy izgalmas játékkal köszöntik, a Summer Coworking Challenge-el, amelyben két budapesti közösségi munkatér, az i-Office és a MyCorporation is részt vesz a nemzetközi közösség tagjaként.

A verseny lényege, hogy a közösségi munkavégzés híveként és képviselőjeként, minél több mindenkihez kell eljuttatni a coworking életérzést, minél többen ismerjék meg, próbálják ki, ha csak egy napra is. A különböző tevékenységekért pont jár, a pontokért pedig szuper ajándékok a résztvevőknek! Természetesen az i-Office-t és a MyCorporation-t is ki lehet próbálni, a Loosecubes oldalán keresztül lehet helyet foglalni.


 
 
CC BY NC SA