9 startup az első londoni Hungarian Innovation Day-en

Először kerül megrendezésre a Hungarian Innovation Day Londonban azzal a céllal, hogy népszerűsítse az innovatív magyar vállalkozásokat és összekösse azokat nemzetközi kockázati és angyal befektetőkkel.

Valódi üzleti esélyeket és bemutatkozási lehetőséget jelent az október 16-án először megrendezésre kerülő Hungarian Innovation Day. A rendezvénynek a londoni Magyar nagykövetség ad otthont azzal a céllal, hogy megismertesse a nemzetközi befektetőkkel az innovatív, külföldi terjeszkedésük finanszírozásához befekterőket kereső magyar startup-okat. A résztvevők mind erős technológiai háttérrel és nemzetközileg is életképes üzleti elképzeléssel rendelkező vállalkozások lesznek, amelyek szeptember 28-án, a budapesti Brit nagykövetségen megrendezett versenyen lettek kiválasztva. A rendezvényen bemutatkozó 9 startup:

  1. Antavo
  2. CE On-Demand
  3. Content2Connect
  4. Duna Fejlesztési Kft.
  5. Mcule
  6. Mixgar
  7. Sighter
  8. SooMeta
  9. Tresorit

A résztvevő startup-ok egy-egy rövid prezentációban mutatják be vállalkozásaikat és üzleti elképzeléseiket, a cégbemutatókat követően pedig lehetőségük lesz kapcsolatba lépni kockázati és angyal befektetőkkel. A rendezvényt követően a szervezők a befektetési cégek vezetőit látják vendégül egy VIP eseményen, ahol igyekeznek szakmai kapcsolatokat építeni a két ország kockázati tőke közössége között. Az innovációs napot az InVendor szervezi, Csák János londoni magyar nagykövet, valamint Jonathan Knott magyarországi brit nagykövet védnökségével és a Magyar Kockázati- és Magántőke Egyesület szakmai támogatásával.


 
 
CC BY NC SA