Ingyenes a jelentkezés a Smartmobil konferencia mobil startup programjára

A Smartmobil konferencia indulásának bejelentését követően jelentős támogatást kapott a szponzorok részéről. A szervezők az új források figyelembe vételével újratervezték a program üzleti modelljét, a jelentkezés mostantól teljesen ingyenes.

A Smartmobil konferencia indulásának bejelentését követő héten váratlanul jelentős támogatást kapott a Mobil Startup program a szponzorok részéről. A szervezők az új források figyelembe vételével újratervezték a program üzleti modelljét. A startup programra a jelentkezés mostantól teljesen ingyenes, akik eddig regisztráltak és fizettek a jelentkezésért, azokat értesítik a visszafizetés feltételeiről.

Legyen mobilos prototípusod, vagy akár több tízmilliós árbevételt termelő mobilos szolgáltatásod, a startup programban biztosan megtalálhatod a számításodat. Még több mint egy hónap van a jelentkezés végéig, szóval van idő kidolgozni és beküldeni a projekteket.

Mivel érdemes jelentkezni? Mobil prototípussal, működő mobil projekttel – ami már pénzt termel, de nemzetközi bevezetési igénye van –, nagyobb cégek mobilos projektjeivel, mobilwebes szolgáltatásokkal, alkamazásokkal (minden platformon), továbbá egyéb M2M technológiákkal.

A mobil startup programba előszűrés alapján kerülnek be a csapatok. A bejutott jelentkezők mindegyike oklevelet kap, vezető befektetők és többszáz fő szakmai látogató előtt prezentálhatja projektjét, továbbá személyesen is találkozhat a befektetőkkel. A győztes startup a befektetők által aláírt plakettet kap.

A szervezők várják a jelentkezéseket, amelyeket a konferencia honlapján keresztül lehet leadni. A jelentkezés határideje 2013. március 20.


 
 
CC BY NC SA