SmartShopper: 50 ajánlattal indul a mobilkupon alkalmazás

Több mint 50 ajánlattal indul az ingyenesen letölthető SmartShopper okostelefon-alkalmazás, ún. béta verzióban. Az alkalmazás Android és iPhone tulajdonosok számára biztosít kényelmes, helyfüggő, csak egy gombnyomást igénylő vásárlási kedvezményeket.

Egyre több hír szól a klasszikus közösségi vásárlásra épülő kuponoldalak amerikai hanyatlásáról, de még kevesebb a mobilkupon térnyeréséről. Utóbbi trendet felismerve indult el a magyar fejlesztésű SmartShopper. Egy Startup Weekend-en született alkalmazás ötletből mára egy nagyszerű mobilalakalmazás született. Az alkalmazás Android és iPhone tulajdonosok számára biztosít kényelmes, helyfüggő, csak egy gombnyomást igénylő vásárlási kedvezményeket.

A SmartShopper fő funkciója az instant mobilkupon, mely kategóriákba – gasztro, divat, design, sport, fitnesz, szépségápolás stb. – gyűjtött termékek és szolgáltatások árából nyújt legalább 20%-os kedvezményt. A mobilkupon abban is újszerű, hogy a kedvezményeket nem kell előre megvásárolni, kinyomtatni vagy a megfelelő számú vásárló elérését megvárni, egyszerűen és azonnal igénybe vehetőek.

Az ingyenesen letölthető alkalmazásban egy gombérintéssel és egy QR-kód beolvasásával érvényesíthetőek a kedvezmények. Amennyiben a felhasználó talál egy őt érdeklő ajánlatot, akkor csak annyi teendője van, hogy az étterembe, bárba, vagy épp sportklubba ellátogatva az adott mobilkupon oldalán egyszerűen megérinti a „Felhasználom a kedvezményt!” gombot. Ezt követően a SmartShopper alkalmazáson belül azonnal megnyílik egy QR-kód olvasó, amit a vásárlás helyszínén elérhető QR-kód elé kell tartani a beolvasás idejére.

Az alkalmazás minden vásárlást követően a kedvezményes ár 3%-át is visszatéríti felhasználóinak, amit egy virtuális „pénztárcában” gyűjthetnek, és elegendő pont összegyűjtése esetén a későbbiekben kedvezményes termékekre vagy szolgáltatásokra fordíthatnak.

A SmartShopper hálózatához folyamatosan csatlakoznak az új partnerek, induláskor többek közt a Subway Étteremlánc, a Häagen-Dazs Fagylaltozó, illetve a City Squash Club akciós kínálata érhető el.

Az alkalmazás Android-os mobilokra a Google Play áruházból, iPhone-ra pedig az AppStore-ból tölthető le.


 
 
CC BY NC SA