Elindult a Ma este Koncert, a last minute koncertjegy oldal

Több hónapos fejlesztés után elindult a Ma este Koncert!, amely a már jól ismert Ma este Színház! testvéroldalaként pop-, jazz-, és komolyzenei programokra kínál jegyeket. Jelenleg 12 partner kínálatából választhatunk, ez a szám hamarosan tovább nő majd.

Új szolgáltatást indítottak a népszerű Ma este Színház üzemeltetői. Április 11-én elindult a hónapok óta várt Ma este Koncert! testvéroldal, ahol szokás szerint last minute, félárú jegyeket vásárolhatunk, ezúttal színház helyett zenei programokra.

Ma este Koncert! egyelőre 12 állandó partner kínálatával - köztük a Budapesti Fesztivál Zenekar, az Orfeum Pesti Mulató és a Budapest Music Center is - indul útjára, és az alapítók szerint ez a szám hamarosan tovább nő majd.

"A korábban meglévő zenei partnereink mellett nemrégiben a Zeneakadémiát és a Budapesti Vonósokat üdvözölhettük, és már több új előadóhely jelezte, hogy szívesen csatlakoznának hozzánk" - mondta Limbacher Tivadar.

A két alapító már tavaly gondolkodott a Ma este Koncert! elindításán, és miután az elmúlt hónapokban több nagyobb zenei partner is csatlakozott a kezdeményezéshez, belevágtak a fejlesztésbe. A last minute szórakozásra éhes nézők izgatottan fogadták a bejelentést, már az oldal indulása előtt több ezren feliratkoztak a napi koncert ajánlóra.

A Ma este Színházat Limbacher Tivadar és Szabadkai Attila alapították 2011 decemberében, és a startup azóta sikeresen honosította meg itthon a last minute színház fogalmát; az elmúlt két és fél évben már több mint százezerszer vették rá a látogatókat a spontán, last minute kultúrafogyasztásra. A siker titka, hogy rájöttek: sokan -a mozihoz hasonlóan- csak pár órával az előadás előtt döntenék el, hogy színházba mennek.

A startup az elmúlt két évben gyorsan fejlődött: mára a legtöbb hazai színház fent van a weboldalon, és sokan e last minute kedvezmény miatt kedvelik meg újra a színházbajárást! A két barát hobbiprojektje népszerű és fontos kultúrmisszióvá nőtte ki magát, a növekedéssel együtt szükséggessé vált a Ma este Koncert! fejlesztése is.


 
 
CC BY NC SA