Startup verseny kiállítói standhelyekért a Pioneers Festival-on

Versenyt szervez a LOFFICE, amelynek díja öt ingyenes kiállítói stand az október 29-30-án megrendezésre kerülő a Pioneers Festival-on. A nyertes bemutatkozhat 250 befektető, 600 startup, 2500 gazdasági szakember előtt. Jelentkezni október 19-ig lehet.

Idén október 29-30-án kerül megrendezésre Bécsben a világ gazdasági elitjét, 250 befektetőt, 600 startupot, 2500 gazdasági szakembert vonzó Pioneers Festival. A Loffice közösségi iroda versenyt szervez, amelynek díja öt ingyenes kiállítói stand a fesztiválon, standonként 2-2 belépővel. A jelentkezési határidő 2014. október 19. vasárnap éjfél.

Az elbírálás két körben történik. A jelentkezéseket október 19-ig várják a szervezők, majd a következő napon a szakmai zsűri kiválasztja a pitchre érdemes 10 legígéretesebb startupot, amelynek eredményéről értesítést kapnak a döntőbe jutottak október 22-én. A 10 döntőbe jutott startup október 26-án versenyzik továbbaz 5 kiállítói helyért, 3 perces pitchekkel. A nyertesek október 28-án csomagolhatnak és az ingyenes busszal indulhatnak Bécsbe, hogy elfoglalják standjukat az üzleti fesztiválon.

A zsűri tagjait neves befektetők, gazdasági szakemberek és a Pioneers Festival képviselője alkotják, a névsor 2014. október 20-án válik nyilvánossá.

A Loffice bécsi irodája ezidáig minden évben képviseltette magát a Pioneers Festivalon és sikeresen működött együtt a szervezőkkel. Helyszínt adott Bécsben és Budapesten különböző Pioneers rendezvényeknek, 2013-ban pedig ingyenes buszt indított a startupok számára Budapestről Bécsbe.

„Fontosnak tartjuk a magyar startup vállalkozások támogatását, úgy gondoljuk, hogy Magyarország Pioneers Fesztiválon való részvétele, és az esemény adta kapcsolatépítési lehetőségek nagy szerepet játszanak a magyar startup ökoszisztéma támogatásában.” – fejtette ki Klementz Kata, a Loffice társalapítója.

2014-ben negyedik alkalommal kerül megrendezésre a fesztivál, amelynek célja, hogy a régió és a Szilícium-völgy vezető vállalkozóinak, vállalatvezetőinek, befektetőinek, inkubátorainak és innovátorainak biztosítson kapcsolatépítő eseményt (2013-ban összesen 3 500 üzleti szereplőnek), azért hogy népszerűsítse a jövő innovatív technológiáit és segítse a piacon résztvevőket értékes kapcsolatok kialakításában.

A Pioneers Festival-on olyan világhírű előadók színesítik a programokat, akik a Google-nél, a Twitter-nél, vagy a Facebook-nál szerezték tapasztalataikat.


 
 
CC BY NC SA