A Vienna WOW a beugró három startupnak a Pioneers fesztiválra

A Vienna WOW a beugró három startupnak a Pioneers fesztiválra

Idén a Startup Safary részeként szervezi meg a Loffice közösségi iroda a Vienna WOW mentor rapid randit. A mentorokat változatos témakörökben kérdezheti a programra kiválasztott 20 jelentkező, akik közül a legjobb három kijuthat a Pioneers fesztiválra.

Második alkalommal kerül megrendezésre a Vienna WOW mentor rapid randi, amelynek keretében a három startup juthat el Pioneers fesztivál legjobb 500 felfedezettje közé, hogy május végén lenyűgözze a világ vezető magán- és kockázati tőkebefektetőit, üzleti angyalait.Tovább »

Vienna WOW néven üzletfejlesztési programot indít a Loffice

Vienna WOW néven üzletfejlesztési programot indít a Loffice

Az osztrák piacon is érvényesülni kívánó magyar vállalkozóknak indít üzletfejlesztési programot Vienna WOW néven a Loffice csapata. A konzultációs napot félévente rendezik meg, az első alkalom április 6-án lesz, melyre a jelentkezési határidő március 18.

Vienna WOW néven üzletfejlesztési programot indít a Loffice. A cél az osztrák piacra belépni kívánó magyar vállalkozások felkészítése a jogi-, adó-, befektetési- és marketing kérdésekben. Tovább »

5 magyar startup vehet részt ingyen a Pioneers Fesztiválon

5 magyar startup vehet részt ingyen a Pioneers Fesztiválon

Az InnoTrade program keretében 5 magyar startup vehet részt Közép-Európa legnagyobb innovációs seregszemléjén, a május 24-25-ig Bécsben megrendezésre kerülő Pioneers Fesztiválon. A programra a jelentkezésekt április 8-ig várja a Magyar Nemzeti Kereskedőház.

Tavaly év végén indította el a Magyar Nemzeti Kereskedőház InnoTrade elnevezésű startup programját, amelynek keretében a legjelentősebb nemzetközi szakmai rendezvényeken biztosít megjelenési lehetőséget a legalább prototípussal és világos célrendszerrel rendelkező, illetve globális piacot célzó innovatív kezdő vállalkozások számára.Tovább »

Április 27-én immár hatodik alkalommal lesz Pioneers Budapest

Április 27-én immár hatodik alkalommal lesz Pioneers Budapest

A Pioneers Fesztivál immár hatodik alkalommal érkezik Budapestre, hogy népszerűsítse az idén több mint 3500 látogatót fogadó rendezvényt. A Fesztivál májusban kínál lehetőséget a Bécsbe látogató startupoknak arra hogy a világ élvonalába kerüljenek.

Április 27-én, immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre kerül Budapesten a Pioneers Fesztivál helyi közösségépítő és toborzó rendezvénye, a Pioneers Budapest. A fókusz ezúttal az Internet of Things (IoT) szektoron lesz, így a bemutatkozó startupok, a tech show, a zsűritagok és szponzorok, valamint maga a helyszín, a LogMeIn Labs is e progresszívan fejlődő ágazatot képviselik majd. Tovább »

Az év európai internetes vállalkozójának választották Árvai Pétert

Az év európai internetes vállalkozójának választották Árvai Pétert

Árvai Péter, a Prezi társalapítója nyerte el az Europioneers 2014-es "Év internetes vállalkozója" díját. Az Európai Bizottság, a Deloitte és a Hub Instituttal közösen alapította a díjat, hogy ezzel ismerjék el az Európából indult innovatív cégeket.

Az Európai Bizottság a dublini Web Summit rendezvényenjelentette be, hogy a Prezi alapító vezérigazgatójának, Árvai Péternek ítélte az Europioneers 2014-es Év Internetes Vállalkozója díját. Az Európai Bizottság a Deloitte tanácsadó céggel és a Hub Instituttal közösen alapította a díjat, hogy ezzel ismerjék el és díjazzák az Európából indult és Európában működő innovatív cégeket. A versenyen olyan cégek indulhattak, amelyek valamilyen új digitális megoldással vagy szolgáltatással innovatív dolgot hoztak létre.Tovább »


 
 
CC BY NC SA