5 magyar startup vehet részt ingyen a Pioneers Fesztiválon

5 magyar startup vehet részt ingyen a Pioneers Fesztiválon

Az InnoTrade program keretében 5 magyar startup vehet részt Közép-Európa legnagyobb innovációs seregszemléjén, a május 24-25-ig Bécsben megrendezésre kerülő Pioneers Fesztiválon. A programra a jelentkezésekt április 8-ig várja a Magyar Nemzeti Kereskedőház.

Tavaly év végén indította el a Magyar Nemzeti Kereskedőház InnoTrade elnevezésű startup programját, amelynek keretében a legjelentősebb nemzetközi szakmai rendezvényeken biztosít megjelenési lehetőséget a legalább prototípussal és világos célrendszerrel rendelkező, illetve globális piacot célzó innovatív kezdő vállalkozások számára.Tovább »

Április 27-én immár hatodik alkalommal lesz Pioneers Budapest

Április 27-én immár hatodik alkalommal lesz Pioneers Budapest

A Pioneers Fesztivál immár hatodik alkalommal érkezik Budapestre, hogy népszerűsítse az idén több mint 3500 látogatót fogadó rendezvényt. A Fesztivál májusban kínál lehetőséget a Bécsbe látogató startupoknak arra hogy a világ élvonalába kerüljenek.

Április 27-én, immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre kerül Budapesten a Pioneers Fesztivál helyi közösségépítő és toborzó rendezvénye, a Pioneers Budapest. A fókusz ezúttal az Internet of Things (IoT) szektoron lesz, így a bemutatkozó startupok, a tech show, a zsűritagok és szponzorok, valamint maga a helyszín, a LogMeIn Labs is e progresszívan fejlődő ágazatot képviselik majd. Tovább »

Az év európai internetes vállalkozójának választották Árvai Pétert

Az év európai internetes vállalkozójának választották Árvai Pétert

Árvai Péter, a Prezi társalapítója nyerte el az Europioneers 2014-es "Év internetes vállalkozója" díját. Az Európai Bizottság, a Deloitte és a Hub Instituttal közösen alapította a díjat, hogy ezzel ismerjék el az Európából indult innovatív cégeket.

Az Európai Bizottság a dublini Web Summit rendezvényenjelentette be, hogy a Prezi alapító vezérigazgatójának, Árvai Péternek ítélte az Europioneers 2014-es Év Internetes Vállalkozója díját. Az Európai Bizottság a Deloitte tanácsadó céggel és a Hub Instituttal közösen alapította a díjat, hogy ezzel ismerjék el és díjazzák az Európából indult és Európában működő innovatív cégeket. A versenyen olyan cégek indulhattak, amelyek valamilyen új digitális megoldással vagy szolgáltatással innovatív dolgot hoztak létre.Tovább »

Magyar startupok, akik részt vettek idén a Pioneers Festival-on

Magyar startupok, akik részt vettek idén a Pioneers Festival-on

Idén kilenc magyar startup vett részt a befektetők és szakemberek részéről kiemelt figyelemmel kitüntetett bécsi Pioneers fesztiválon. 4 jutott be a pitch verseny legjobb 50 közé, a Loffice jóvoltából pedig 5 magyar csapat is ingyen standot állíthatott.

Október 29-30-án került megrendezésre Bécsben a 250 befektetőt, 600 startupot, 2500 gazdasági szakembert vonzó Pioneers Fesztivál. Európa egyik legnívósabb startup eseményén idén 9 magyar startup vett részt: 4 jutott be a pitch verseny legjobb 50 helyezettje közé, a Loffice jóvoltából pedig 5 magyar csapat is ingyen standot állíthatott.Tovább »

Startup verseny kiállítói standhelyekért a Pioneers Festival-on

Startup verseny kiállítói standhelyekért a Pioneers Festival-on

Versenyt szervez a LOFFICE, amelynek díja öt ingyenes kiállítói stand az október 29-30-án megrendezésre kerülő a Pioneers Festival-on. A nyertes bemutatkozhat 250 befektető, 600 startup, 2500 gazdasági szakember előtt. Jelentkezni október 19-ig lehet.

Idén október 29-30-án kerül megrendezésre Bécsben a világ gazdasági elitjét, 250 befektetőt, 600 startupot, 2500 gazdasági szakembert vonzó Pioneers Festival. A Loffice közösségi iroda versenyt szervez, amelynek díja öt ingyenes kiállítói stand a fesztiválon, standonként 2-2 belépővel. A jelentkezési határidő 2014. október 19. vasárnap éjfél.Tovább »


 
 
CC BY NC SA