CEE Lift Off: idén 150 000 euróért versenyeznek a régió startupjai

Április 29-ig lehet jelentkezni a második alkalommal megrendezésre kerülő CEE Lift Off!-ra. A verseny győztese 150000 eurós befektetési ajánlatot kap a Power Angelstől, valamint a Loffice falai között vehet részt az OXO Labs fél éves akcelerátor programjában.

Április 29-ig jelentkezhetnek a hazai és nemzetközi induló vállalkozások a második alkalommal megrendezendő CEE Lift Off!-ra. Az OXO Labs és a Loffice által tavaly indított versenynek, amelynek célja, hogy a kelet-közép-európai országok legígéretesebb startupjait gyűjtse össze Budapesten, idén a Brain Bar Budapest ad otthont.

A legjobb induló vállalkozások kiválasztása három körben történik. A jelentkezőknek április 29-ig kell online ismertetniük projektjüket, majd május 6-13 között egy videóinterjúban győzhetik meg a zsűrit arról, hogy ők a legrátermettebbek. A bemutatottak alapján május 23-ig áll össze a 10 cégből álló lista a csapatokról, akik június 3-án, az Akvárium Klubban megrendezendő Brain Bar Budapest-en mutathatják be projektjüket.

A tavaly indult Brain Bar Budapest a régió inpirációs fesztiválja, ami fővárosunkba hozza a világ meghatározó gondolkodóit így lehetőséget biztosít a közeljövőt meghatározó társadalmi és gazdasági trendek közösségi hatásainak megvitatására.

A CEE Lift Off! győztese részt vehet az OXO Labs hat hónapos akcelerátor programjában, 150.000 eurós befektetési ajánlatot kap a novemberben alakult, hazai angyal befektetőket tömörítő Power Angels-től , valamint a Loffice közösségi irodában tölthet el 6 hónapot.

A verseny pontos menetrendje, jelentkezés és további információk a CEE Lift Off! weboldalán találhatóak.


 
 
CC BY NC SA