Kihirdették a CESA 2016 magyarországi döntőjének nyerteseit

Immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a kelet-közép európai térség 10 országában a Central European Startup Awards (CESA). Október 27-én a CESA hazai fordulóján több mint 300 érdeklődő előtt 12 kategóriában ismertették a hazai nyertesek névsorát.

Idén már harmadik éve kerül megrendezésre a kelet-közép európai régió legnagyobb startup ökoszisztéma versenye, a Central European Startup Awards (CESA). A CESA a kelet-közép európai térség 10 országában kerül megszervezésre, Magyarországon kívül Ausztria, Bulgária, Csehország, Horvátország, Lengyelország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, és Románia vesz részt. A regionális döntő idén december 1-jén, a Szlovén fővárosban, Ljubljana-ban kerül megrendezésre.

Idén a CESA hazai fordulójának a Mosaik startup központ és közösségi iroda adott helyet október 27-én. ahol több mint 300 érdeklődő előtt 12 kategóriában ismertették a hazai nyertesek névsorát.

A CESA idei magyar nyertesei

Az idei regionális nyertesek közül néhányan meghívást kapnak majd a Global Startup Awards döntőjén való részvételre. A CESA tavalyi évi nyertesei idén Malaysia fővárosában, Kuala Lumpurban jelennek meg, hogy a december 9-én ott megszervezésre kerülő globális finálén kiderüljön, valamelyikük elnyeri-e a nyertesnek járó díját.


 
 
CC BY NC SA