Kihirdették a Közép-Európai Startup Verseny hazai díjazottjait

Kihirdették a Közép-Európai Startup Verseny hazai díjazottjait

A Közép-Európai Startup Verseny hazai fordulóján 12 kategóriában hirdettek győztest. Háromban a Turbine diadalmaskodott, többek között az év startupja címet is elvitte. A Turbine a rákkutatást szeretné modernizálni mesterséges intelligencia segítségével.

Több mint kétszáz hazai startup próbált szerencsét az idei Közép-Európai Startup Versenyen, mely Európa egyik legnagyobb rangú eseménye e kategóriában. A tét nem volt kevés, hiszen a nemzet legjobbjai képviselhetik Magyarországot a nemzetközi porondon és szállhatnak szembe Közép-Európa legjobbjaival.Tovább »

Kihirdették a CESA 2016 magyarországi döntőjének nyerteseit

Kihirdették a CESA 2016 magyarországi döntőjének nyerteseit

Immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a kelet-közép európai térség 10 országában a Central European Startup Awards (CESA). Október 27-én a CESA hazai fordulóján több mint 300 érdeklődő előtt 12 kategóriában ismertették a hazai nyertesek névsorát.

Idén már harmadik éve kerül megrendezésre a kelet-közép európai régió legnagyobb startup ökoszisztéma versenye, a Central European Startup Awards (CESA). A CESA a kelet-közép európai térség 10 országában kerül megszervezésre, Magyarországon kívül Ausztria, Bulgária, Csehország, Horvátország, Lengyelország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, és Románia vesz részt. A regionális döntő idén december 1-jén, a Szlovén fővárosban, Ljubljana-ban kerül megrendezésre.Tovább »

Kihirdették a Central European Startup Awards idei nyerteseit

Kihirdették a Central European Startup Awards idei nyerteseit

Kihirdették a Central European Startup Awards idei nyerteseit. Az immár másodszorra megszervezett rendezvény egyre nagyobb siker. Az eseményre idén 1000 startupot jelöltek, akik közül a közönség, majd a szakértőkből álló zsűri választotta ki a legjobbakat.

A Central European Startup Awards (CESA) az egyik legnagyobb startup fesztivál Közép-Európában, amely nemcsak magáról a versenyről szól, hanem összefogva a startupokat, kapcsolatokat és tudást megosztva közösséget is épít. A szervezet célja, hogy támogassa mindazon tehetségeket, akik álmaikat, ötleteiket és meggyőződéseiket követve, technológiai vívmányaikkal a jövő gazdaságára nagy hatással lehetnek.Tovább »

Több díjat is nyert a beszélgetéseket titkosító CryptTalk

Több díjat is nyert a beszélgetéseket titkosító CryptTalk

Az Innovációs Tech Show a „leginnovatívabb projekt” elismeréssel jutalmazta a CryptTalkot, míg a Közép-Európai Startup Díj (CESA) régiós döntőjében a cég a legjobb fejlesztői csapatnak járó „Developer Heroes of the Year” díjat nyerte meg a magyar csapat.

A legjobb üzleti megoldásokat díjazták a Magyar Innovációs Tech Show keretében megrendezett Fintech & Sales Demo Day rendezvényen, ahol a CryptTalk az „Év Startupja” lett. Az üzleti nagydíjat elnyerő csapat meghívást kapott Londonba, Európa startup-fővárosába, ahol további, újító üzleti megoldásokat kereső nagyvállalatok előtt mutathatja be mobillehallgatás ellen védelmet nyújtó fejlesztését. A díjat az OTP Hungaro-Projekt, a Misys és a MasterCard szakmai zsűrije ítélte oda a CryptTalk-nak, az év legígéretesebb, üzleti bevezetésre készen álló technológiai megoldásának, amely nagy hatással lehet a pénzügyi szektorra.Tovább »

Itt a Startup Tavasz vége, ezek 2014 legjobb induló vállalkozásai

Itt a Startup Tavasz vége, ezek 2014 legjobb induló vállalkozásai

Kihirdették a TechShow, a CESA, a Hackathon és a Fintech&Sales Demo Day győzteseit. A CrypTalk nyerte meg a TechShow közönségdíját és Fintech&Sales Demo Day fintech kategóriáját. A fődíjat a programozók munkáját megkönnyítő TestJockey vihette haza.

Öt egymást kiegészítő eseménynek adott otthont a Grund 2014. május 30-án. A Mobilitás és Multimédia Klaszter immr hatodik alkalommal rendezte meg a Magyar Innovációs TechShow kiállítást, idén karöltve a Central European Startup Awards díjkiosztó gálájával, az OTP Hungaro-Projekt által szervezett Fintech & Sales Demo Day-jel, a Hackathon-in-a-Box Demo Day-jel, valamint a Magyar Projektmenedzsment Szövetség 21. Körkapcsolás konferenciájával.Tovább »


 
 
CC BY NC SA