Vienna WOW néven üzletfejlesztési programot indít a Loffice

Az osztrák piacon is érvényesülni kívánó magyar vállalkozóknak indít üzletfejlesztési programot Vienna WOW néven a Loffice csapata. A konzultációs napot félévente rendezik meg, az első alkalom április 6-án lesz, melyre a jelentkezési határidő március 18.

Vienna WOW néven üzletfejlesztési programot indít a Loffice. A cél az osztrák piacra belépni kívánó magyar vállalkozások felkészítése a jogi-, adó-, befektetési- és marketing kérdésekben.

A szakmai nap során, melyre elsőként április 6-án kerül sor, olyan szakértő partnerek tartanak előadásokat és nyújtanak jogi, adóügyi, befektetői- és vállalkozásfejlesztési tanácsadást, mint az osztrák piacon aktív Oppenheim Ügyvédi Iroda jogásza, a Pioneers Ventures befektetői hálózat szakembere, a Safehaven adótanácsadó cég munkatársa, vagy az Austrian Business Agency osztrák állami üzletfejlesztési ügynökség startup részlegének vezetője.

"A jelentkezők a konzultációs lehetőségeknek köszönhetően jelentős veszteségektől és adminisztrációs hibáktól kímélhetik meg magukat az osztrák piacralépés során, de azzal kapcsolatban is visszajelzést kaphatnak, hogy milyen esélyük van szakmai befektetők bevonzására. Egy nap alatt olyan szakmai tanácsokkal látjuk el őket, amelyeket csak jelentős idő- és pénzráfordítással szerezhetnének meg a program résztvevői" – mondta Klementz Kata, a Loffice ügyvezetője és a program koordinátora.

A szervezők hisznek abban, hogy Ausztria és azon belül Bécs nagyon sok lehetőséget rejt a magyar vállalkozások számára. Közel van, kiszámítható és átlátható üzleti kultúrával rendelkezik: biztonságos piac, ahol jó a fizetési morál, magas haszonkulcs érvényesíthető, és ahol egyértelműen helye van az egyedi ötleteknek és innovációs megoldásoknak. Központi elhelyezkedésének köszönhetően pedig nagyon jó kiindulópont a többi európai ország felé is.

A tervek szerint aVienna WOW konzultációs napot félévente tartják meg, az első alkalom április 6-án lesz. A jelentkező vállalkozások jellegére vonatkozóan megkötés nincs, a jelentkezési határidő március 18.


 
 
CC BY NC SA