Startup Safary Budapest: ne maradj le április legnagyobb eseményéről

Április 20-21-én ismét megrendezésre kerül a két napos startup fesztivál, a Startup Safary Budapest. A szervezők idén több mit 300 programmal várják az érdeklődőket. 30 olvasónk most ingyen juthat hozzá egy belépőhöz április legnagyobb startup eseményére.

2012-ben indult Berlinből a Startup Safary, melynek célja a startup világ megismertetése a szélesebb közönséggel valamint a piaci szereplők közötti kapcsolatok bővítése. A cégek egy vagy két napra kinyitják kapuikat az érdeklődők előtt, és programokat szerveznek szakmabelieknek, potenciális befektetőknek, álláskeresőknek, pályaválasztás előtt állóknak. A Startup Safary-t eddig Európa több mint tíz városában rendezték meg Párizstól Athénig.

Budapesten tavaly tartották az első ilyen eseményt, közel 3 ezer résztvevővel. Április 20-21-én ismét megrendezésre kerül a két napos startup fesztivál, a Startup Safary Budapest.

A szervezők most egészen elképesztő mennyiségű programmal várják a startupok iránt érdeklődőket, amelyeket idén 13 tematikus útvonalba szerveztek, hogy mindenki a számára legérdekesebb cégek életébe nézhessen bele, vagy a legfontosabb szakemberek előadásait hallgathassa meg.

"Nem egy átlagos konferenciát, hanem két napos hatalmas startup fesztivált csinálunk a városból 300 programmal több ezer résztvevővel. Reggelik, irodatúrák, kötetlen szakmai beszélgetések a munkatársakkal, képzések, előadások, workshopok és este bulik vezetnek be ebbe a világba. A résztvevők láthatják, merre érdemes képezniük magukat, melyek lesznek a jövő keresett szakmái" – mondja az előkészületekről Kovács Péter főszervező.

További részletek a programokról és előadókról a Startup Safary Budapest weboldalán található.

30 olvasónk most ingyen juthat hozzá "Adventure" belépőhöz! Az ingyenes belépőket email-ben kérhetitek a ticket@xlabs.hu címen, a "StartupCafe" jelszót használva.


 
 
CC BY NC SA