Startup Safary: két napra startup fesztivállá változik Budapest

A Berlinből indult, már 10 országban sikeres Startup Safary szervezésében a múzeumok éjszakájához hasonlóan a budapesti startup-ok irodái megnyílnak előtted. Az eseményt egy party zárja, amelynek díszvendége Jeff Burton, az Electronic Arts társalapítója.

Hallottál már a startup-okról? A Prezi, vagy a LogMeIn neve biztosan ismerősen cseng, de gondoltad volna, hogy több kisebb sikertörténet indult Budapestről és már nemzetközi eredményeink is vannak: a Ustream-et megvette az IBM, a Distinction-t pedig felvásárolta a Skyscanner.

Gondoltál már arra, hogy ellátogass ezeknek a cégek irodáiba és személyesen beszélgess velük, hogy milyen egy ilyen helyen dolgozni? Ha a válaszod igen, akkor jó hírünk van: április 21-22-én megteheted, mert a már 10 országban sikeres Startup Safary szervezésében a múzeumok éjszakájához hasonlóan a budapesti startup-ok irodái megnyílnak előtted.

A Budapest Startup Safary keretében több, mint 70 változatos programból válogathatsz érdeklődésednek megfelelően. A nyílt reggelik, workshop-ok, hackathon-ok, előadások, és irodalátogatások során a első kézből nyerhetsz betekintést a budapesti startup ökoszisztéma szereplőinek életébe.

Az eseményt egy party zárja az International Geek-Together szervezésében, amelynek díszvendége Jeff Burton, az Electronic Arts társalapítója, aki kifejezetten az esemény miatt érkezik Budapestre.

Az Budapest Startup Safary-ra az egész régióból várunak diákokat, vállalkozókat és befektetőket, de a multinacionális és az állami szektorból is számítanak érdeklődőkre, akiknek ez az esemény egyedülálló lehetőséget ad, hogy betekintést nyerhessenek a budapesti startup világba.

További részletek a programokról és előadókról, valamint jegyek vásárlása a Budapest Startup Safary weboldalán.


 
 
CC BY NC SA