Elindult a jelentkezés a Design Terminal szeptemberi mentorprogramjára

Újra várja a tehetségek jelentkezését a Design Terminál mentorprogramja. Ezúttal a sport és egészség, a munka és tanulás, valamint a mobilitás és városfejlesztés területén várják az innovatív ötletgazdákat, akiknek 13 hetes inkubációt biztosítanak.

Szeptemberben újra indul a Design Terminál ingyenes (equity free) mentorprogramja, amelynek célja, hogy a nemzetközi piacra érett, befektetőket is vonzó vállalkozások születhessenek. A Design Terminál ehhez intenzív, 13 hetes inkubációt biztosít a kiválasztottak számára.

A 13 hét alatt a résztvevők üzletfejlesztési, technológiai, jogi és kommunikációs tréninget is kapnak, emellett együtt dolgozhatnak olyan nagyvállalatokkal, mint a Google vagy a BlackRock, a program végén végén a legjobbak pedig akár befektetéshez is juthatnak.

A szeptemberben induló mentorprogramba elsősorban olyan csapatokat keresnek, akik a sport és egészség, a munka és tanulás, vagy a mobilitás és városfejlesztés területén fejlesztenek innovatív megoldásokat.

A fiatalok minél hatékonyabb elérése érdekében a Design Terminál stratégiai partnerséget kötött a Semmelweis Egyetemmel, a Budapesti Corvinus Egyetemmel és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel is. A nemzetköziség jegyében emellett a program immár a külföldi tehetségek számára is nyitva áll. A csapatoknak augusztus 13-ig van idejük pályázni.


 
 
CC BY NC SA