Nemzetközi startup krízis felmérést végzett a Design Terminal

Nemzetközi startup krízis felmérést végzett a Design Terminal

Nemzetközi felmérést végzett a Design Terminal a startupok vírusválság okozta helyzetéről, amelyre 22 országból 240 válasz érkezett. Az adatok segítségével célzott, hatékony képzési tervet állítanak össze a mentor programjaikban résztvevő csapatok számára.

Annak érdekében, hogy minél pontosabb képet kapjon a nemzetközi startup világ vírusválság okozta helyzetéről, Startup Krízis kérdőívet indított a Design Terminal, amelyre 22 országból 240 válasz érkezett. Az adatok nagyban segítik a szervezőket abban, hogy célzott és a jelenleg leghatékonyabb képzési tervet állítsák össze a mentor programjaikban résztvevő csapatok számára.Tovább »

Túlélési Kisokos: videósorozattal jelentkezik a Design Terminal

Túlélési Kisokos: videósorozattal jelentkezik a Design Terminal

Túlélési Kisokos – Elsősegély startupok és kisvállalkozások számára címmel indít online videó sorozatot a Design Terminal április 28-án, ahol ismert cégvezetők segítik a magyar vállakozásokat. A sorozat célja a vállalkozások támogatása a válságban.

Élő, négyrészes videósorozattal jelentkezik a Design Terminal. A videósorozat célja, hogy támogassa a magyar vállalkozások túlélését, újrakezdésüket. Ehhez tudást, információt és ötleteket biztosít, hiteles és tapasztalt vállalkozók segítségével.Tovább »

Megnyílt a jelentkezés a Design Terminal tavaszi mentor programjára

Megnyílt a jelentkezés a Design Terminal tavaszi mentor programjára

A Design Terminal megnyitotta a jelentkezést a tavaszi mentor programjára, ahol különböző társadalmi kihívásokra innovatív megoldást kínáló vállalkozások fejleszthetik terméküket, szolgáltatásukat. A szemeszterre február 29-ig pályázhatnak a csapatok.

A Design Terminal Mentor Programja a termék-, és üzletfejlesztésben, kommunikációban, értékesítésben, pénzügyi tervezésben nyújt segítséget, de szervezeti és jogi hátterükre vonatkozóan is kapnak iránymutatást, tanácsokat a vállalkozások. Emellett a Design Terminal közösségi irodát biztosít a csapatoknak, ösztöndíjat kaphatnak, megismerkedhetnek a legjobb hazai és külföldi befektetőkkel, illetve nagyvállalatokkal.Tovább »

Várja a jelentkezőket a Design Terminal tavaszi mentorprogramja

Várja a jelentkezőket a Design Terminal tavaszi mentorprogramja

A Design Terminal mentorprogramja kifejezetten olyan vállalkozásokat segít, amelyek üzleti megoldásukkal valamilyen társadalmi probléma megoldásához is hozzájárulnak. Idén a csapatokban a kismamák és kisgyermekes anyukák plusz ösztöndíjban részesülnek.

A Design Terminal 2019. január 15-től megnyitja a jelentkezést tavaszi Mentorprogramjába. A leginnovatívabb startupok, amelyek skálázhatóak és profitorientáltak, ugyanakkor termékükkel, szolgáltatásukkal jelentős pozitív hatást gyakorolnak a társadalom egészére, három hónapos vállalkozásfejlesztésen vehetnek részt.Tovább »

Jelentkezz a Design Terminál 2018-as tavaszi mentor programjára

Jelentkezz a Design Terminál 2018-as tavaszi mentor programjára

Megnyitotta a jelentkezést tavaszi mentor programjára a Design Terminál. A 2018-ban induló három hónapos programra olyan startupok jelentkezését várják, melyek társadalmi problémák megoldásához járulnak hozzá, vagy közösségek életét kívánják megkönnyíteni.

A Design Terminál ismét meghirdette 2014 óta sikeres mentor programját. A 2018-ban induló program különlegessége, hogy a kifejezetten olyan vállalkozások jelentkezését várják, melyek üzleti ötletükkel valamilyen társadalmi probléma megoldásához járulnak hozzá, vagy közösségek életét kívánják megkönnyíteni.Tovább »


 
 
CC BY NC SA