Elindult a jelentkezés a Design Terminal szeptemberi mentorprogramjára

Elindult a jelentkezés a Design Terminal szeptemberi mentorprogramjára

Újra várja a tehetségek jelentkezését a Design Terminál mentorprogramja. Ezúttal a sport és egészség, a munka és tanulás, valamint a mobilitás és városfejlesztés területén várják az innovatív ötletgazdákat, akiknek 13 hetes inkubációt biztosítanak.

Szeptemberben újra indul a Design Terminál ingyenes (equity free) mentorprogramja, amelynek célja, hogy a nemzetközi piacra érett, befektetőket is vonzó vállalkozások születhessenek. A Design Terminál ehhez intenzív, 13 hetes inkubációt biztosít a kiválasztottak számára.Tovább »

Kilenc csapat mutatkozott be a Design Terminál demó napon

Kilenc csapat mutatkozott be a Design Terminál demó napon

A Design Terminál 2014-óta éve rendezi meg mentorprogramját, amelyben eddig összesen 800 innovatív vállalkozás vett részt. Most kilenc új és igéretes mutatta be eredményeit Design Terminál mentorprogramjának szemeszterzáró eseményén.

A Design Terminál 2014-óta éve rendezi meg mentorprogramját, amelyben eddig összesen 800 innovatív vállalkozás vett részt. A programban aztán az üzleti életben már bizonyított szakemberek segítik a csapatokat.Tovább »

Megalakult a befektetőket tömörítő Hungarian Business Angel Network

Megalakult a befektetőket tömörítő Hungarian Business Angel Network

Megalakult a hazai angyal befektetőket tömörítő Hungarian Business Angel Network. A szervezet célja, hogy közösségbe szervezze a magyar üzleti angyalokat, vagyis azokat a magánszemélyeket, akik korai fázisban lévő vállalkozásokba fektetnek be.

A Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület (HVCA) és a Design Terminál kezdeményezésére megalakult a Hungarian Business Angel Network, amelytől a korai fázisú vállalkozások felkarolását várják.Tovább »

15 startup került be a Design Terminál mentorprogramjába

15 startup került be a Design Terminál mentorprogramjába

130 startup jelentkezett a Design Terminál tavaszi mentorprogramjára. A szakértők tizenöt ígéretes csapatot választottak ki, akikből pár éven belül új magyar sikertörténet válhat. Drón, divatcég és írásfejlesztő toll is van a legújabb mentoráltak között.

A Design Terminál 2015 őszén bővítette vállalkozásfejlesztő tevékenységét. Az eddig csak designcégeknek nyitott mentorprogramra már digitális technológiákkal és városfejlesztéssel foglalkozó csapatok is jelentkezhettek, mert napjainkban e területek együttműködéséből születnek a legsikeresebb termékek. A januárban kezdődő szemeszterre közel 130 innovatív vállalkozás jelentkezett, akik közül több lépcsőben választották ki a 15 legígéretesebbet.Tovább »

5 magyar startup mutatkozik be márciusban a SXSW fesztiválon

5 magyar startup mutatkozik be márciusban a SXSW fesztiválon

A filmipar, a könnyűzene és a technológiai innováció feltörekvő szereplőinek a texasi Austinban megrendezésre kerülő South by Southwest Interactive (SXSW Interactive) fesztiválon mutathatja be készülő termékeit öt hazai startup a Design Terminal jóvoltából.

Napjaink egyik legnagyobb interaktív technológiai fesztiválját 2015. március 13-17. között rendezik meg a texasi Austinban. Öt napon át váltják egymást a South by Southwest (SXSW) színpadain az úttörő technológiák legnagyobb gondolkodói, az iparág húzónevei vezette networking platformok pedig mozgalmas keretet adnak a kapcsolatépítésnek.Tovább »


 
 
CC BY NC SA