Jelentkezz a Design Terminál 2018-as tavaszi mentor programjára

Megnyitotta a jelentkezést tavaszi mentor programjára a Design Terminál. A 2018-ban induló három hónapos programra olyan startupok jelentkezését várják, melyek társadalmi problémák megoldásához járulnak hozzá, vagy közösségek életét kívánják megkönnyíteni.

A Design Terminál ismét meghirdette 2014 óta sikeres mentor programját. A 2018-ban induló program különlegessége, hogy a kifejezetten olyan vállalkozások jelentkezését várják, melyek üzleti ötletükkel valamilyen társadalmi probléma megoldásához járulnak hozzá, vagy közösségek életét kívánják megkönnyíteni.

Az elmúlt évek mentoráltjai között szerepelt a kerekesszékesek közlekedését segítő Route4U, az energiatermelő utcaburkolatot fejlesztő Platio, és a sürgősségi betegellátást könnyítő GyermekSOS.

A három hónapos, intenzív vállalkozásfejlesztő program során üzleti modelljüket és marketingkommunikációjukat tökéletesítik a csapatok, de szervezeti és jogi hátterükre vonatkozóan is kapnak tanácsokat. A mentoráláson átesett cégek értékesebbé válnak, és alkalmasak lesznek első befektetőjük fogadására.

A program egyik erőssége a hazai és nemzetközi szakemberekből álló mentorcsapat, akik között megtalálhatjuk Hodicska Gergelyt, az IBM Budapest Lab egyik vezetőjét, Várdy Zoltán médiaszakembert és Pulay Zsófiát, a Deutche Bank innovációs guruját.

A programra 2018. február 4-ig várják a jelentkezéseket a Design Terminál honlapján.


 
 
CC BY NC SA