Startupokat toboroz a Start it @K&H inkubátor program

A K&H stratégiájának része a vállalkozásösztönzés, ezért a pénzintézet által indított Start it @K&H inkubátor program ingyenes vállalkozói infrastruktúra mellett folyamatos képzést, iparági mentorokat és nemzetközi kapcsolatrendszert kínál a startupoknak.

Magyarország kiváló helyszín az innovatív vállalkozások számára és több száz ötlet vár megvalósításra, a startup ökoszisztéma azonban egyelőre csak kevés igazán sikeres nemzetközi projekttel büszkélkedhet. Ennek feloldására a nagyvállalati szektornak nagyobb hangsúlyt kell fektetnie a tehetséggondozásra, az innovatív ötletek inkubációjára.

Ezt a célt tűzte maga elé a Start it @K&H inkubátor program, ami Budapest szívében ingyenesen biztosítja mindazt az infrastruktúrát, amire egy induló startup vállalkozásnak szüksége lehet. Az alkotói légterű, inspirációforrásként is szolgáló közösségi térben a programban részt vevő startupok folyamatos üzleti tanácsadást és képzést kapnak, kéthetente nyilvános előadásokon keresztül találkozhatnak a különböző szektorok szakértőivel, és dedikált iparági mentorok segítik a vállalkozás lendületes fejlődését. Mindezek mellett pedig a K&H hazai és nemzetközi kapcsolatrendszerén keresztül bekapcsoljuk a startupokat az üzleti vérkeringésbe.

"Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a vállalkozások igényeihez igazodóan, velük együtt gondolkodva, kellően részletes szakmai információt adjunk, és tanácsadással segítsük őket abban, hogy könnyebben, gördülékenyebben váljanak startupból, ígéretes ötletből, sikeres és nyereséges vállalattá" - mondta el Németh Balázs, a K&H Változáskezelés divíziójának vezetője a cég saját, Start it @K&H inkubátorának bemutatásakor.

Az inkubátor programba olyan, még korai fázisban lévő lévő induló cégeket keresnek, ahol az elképzelés, a csapat és az elkötelezettség is megvan a robbanásszerű fejlődéshez. A nagy fejlődési potenciállal rendelkező startupok jelentkezését várják február 10-ig a Start it @K&H weboldalán.


 
 
CC BY NC SA