Idén is több ezer látogatót várnak a Startup Safary Budapestre

Immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre április 19-20-án a Startup Safary, amelyen a budapesti startup ökoszisztéma több száz szereplője mutatkozik be szakmai programokkal tarkított nyílt napokon. A szervezők 4000-nél is több látogatóra számítanak.

A Startup Safary egy Berlinből indult kezdeményezés, mely 2012-ben indult útjára. Célja a startup világ megismertetése a szélesebb közönséggel. A cégek két napra kinyitják kapuikat az érdeklődők előtt, és programokat szerveznek szakmabelieknek, potenciális befektetőknek, álláskeresőknek, pályaválasztás előtt állóknak.

A Startup Safary Budapest eseménynek tavaly több mint 3000 résztvevője volt, de a szervezők idén már 4000-nél is több látogatót – diákot, állást keresőt, váltásra kész szakembert – várnak változatos szakmai programokkal a belváros közel 100 pontján.

A startup-világ legismertebb cégei mellett, mint a Prezi vagy a LogMeIn, olyan feltörekvő magyar innovatív vállalkozásokkal is meg lehet majd ismerkedni, mint az 1,3 millió dolláros befektetést kapott Shapr3D, vagy a tavaly számos díjat nyert Turbine.AI és Publishdrive. A hazai piacon aktív nagyvállalatok is bemutatják innovatív, digitális termékeiket és a startup világnak nyújtott szolgáltatásaikat. Az OTP, az NN biztosító, az SAP Labs, a Morgan Stanley is jelen lesznek.

Idén kulturális és életviteli témák közt is válogathatnak a látogatók: tanulhatnak a kiégésről, munkáltatói márkaépítésről, és találkozhatnak a "digitális nomád" életforma képviselőivel, vagy akár tájékozódhatnak a nők helyzetéről a munkaerőpiacon.

30 olvasónk most ingyen juthat hozzá "Economy" belépőhöz! Az ingyenes belépőket email-ben kérhetitek a jegy@xlabs.hu címen, a "StartupCafe" jelszót használva.


 
 
CC BY NC SA