Launchpad: ingyenes mentoráló rendezvény a Google szervezésében

Startupok jelentkezését várja a Google az MKB Fintechlabbal, a Design Terminallal és a Millenáris Startup Campussal közösen szervezett, ingyenes mentoring programjára, amelyen a résztvevők szakértőktől kaphatnak segítséget üzleti modelljük fejlesztéséhez.

Ingyenes mentoráló eseményt szervez a Google 2018. november 22-én Budapesten az MKB Fintechlabbal, a Design Terminallal és Millenáris Startup Campussal közösen. A Launchpad nevű félnapos képzés olyan korai fázisban lévő startupok számára ajánlott, akik már rendelkeznek piacon lévő termékkel vagy szolgáltatással.

"A Google számos kezdeményezéssel támogatja világszerte a startupok növekedését. A Launchpad Build programja nagyon jó lehetőség a korai fázisban lévő startupok számára, hogy személyre szabott tanácsokat kapjanak a megfelelő üzleti modell vagy termékstratégia kialakításához." – tette hozzá Berei-Nagy Flóra, a Google kommunikációs menedzsere.

A félnapos eseményen a vállalkozások hazai és nemzetközi szakértőktől kaphatnak segítséget üzleti modelljük fejlesztéséhez. A résztvevők a növekedést célzó előadásokat követően, nemzetközi tapasztalattal rendelkező mentorokkal konzultálhatnak.

Az eseményre november 18-ig várják a jelentkezéseket. Bővebb információ és jelentkezés a Launchpad mentoráló esemény oldalán található.


 
 
CC BY NC SA