Launchpad: ingyenes mentoráló rendezvény a Google szervezésében

Launchpad: ingyenes mentoráló rendezvény a Google szervezésében

Startupok jelentkezését várja a Google az MKB Fintechlabbal, a Design Terminallal és a Millenáris Startup Campussal közösen szervezett, ingyenes mentoring programjára, amelyen a résztvevők szakértőktől kaphatnak segítséget üzleti modelljük fejlesztéséhez.

Ingyenes mentoráló eseményt szervez a Google 2018. november 22-én Budapesten az MKB Fintechlabbal, a Design Terminallal és Millenáris Startup Campussal közösen. A Launchpad nevű félnapos képzés olyan korai fázisban lévő startupok számára ajánlott, akik már rendelkeznek piacon lévő termékkel vagy szolgáltatással.Tovább »

Jelentkezz a Google startupokat támogató Launchpad programjára

Jelentkezz a Google startupokat támogató Launchpad programjára

Már lehet jelentkezni a Google Launchpad Accelerator programjára, amely kifejezetten a már növekedési fázisban lévő vállalkozásokat célozza. A kiválasztott startupok a pénzbeli támogatás mellett részvételt nyernek a vállalat kéthetes San Franciscó-i képzőtáborába.

A Google egyre több olyan kezdeményezést indít világszerte, amely a startupok és vállalkozók támogatását szolgálja. A Launchpad Accelerator egy hat hónapos program, kifejezetten olyan startupok számára, akik már biztos piaci pozícióval rendelkeznek, és további növekedést szeretnének elérni vállalkozásukkal.Tovább »

Három új programmal támogatja a régiós startupokat a Google

Három új programmal támogatja a régiós startupokat a Google

Három új program indulását jelentette be a Google, amelyek célja, hogy segítsék a startupok növekedését és azok pozícióját a globális piacon. A varsói Google Campus a most elindított programokkal kifejezetten a régiós startupokra kíván koncentrálni.

A Google egyre több olyan kezdeményezést indít világszerte, melyek a vállalkozókra, azon belül is a startupokra koncentrálnak. Most három olyan programot indít el a varsói Google Campus, melyek a magyar startupok számára is remek lehetőségeket tartogatnak.Tovább »

Százezer dollárnyi felhő alapú Google szolgáltatás startupoknak

Százezer dollárnyi felhő alapú Google szolgáltatás startupoknak

Százezer dollárnak megfelelő cloud-használatot is biztosít ingyenesen a Google a startupok számára - jelentette be a cég. Hasonló programja már minden nagy infrastruktúra-szolgáltatónak van, egyre nagyobb a küzdelem a következő generációs fogyasztókért.

Új, kifejezetten startupok számára elérhető lehetőséget jelentett be a Google az Entrepreneurs Global Partner Summit rendezvényén. Az Google Cloud Platform for Startups programban részt vevő startupok számára a Google jelentős, 100 ezer dollárnyi ingyenes cloud-használatot biztosít, 24/7 terméktámogatással és a műszaki csapat elérhetőségével. Ez utóbbi különösen fontos, az induló cégek számára megkönnyíti a környezet megtanulását és az egyedi API-készlet kihasználását.Tovább »

Google Ground: oktatóközpontot nyitott a Google Budapesten

Google Ground: oktatóközpontot nyitott a Google Budapesten

Magyarországi vállalkozások és diákok versenyképességének fejlesztéséért “Google Ground” néven nyitott oktatóközpontot Budapesten a Google. Egy év alatt 3000-en vehetnek majd részt közel 150 tréningen, hogy elsajátítsák a digitális iparban szükséges tudást.

A világ legmenőbb munkahelye egyedülálló oktató- és rendezvényközpontot nyitott Budapesten: A Google Ground bázisnak van Rubik-kocka asztala, legófala, titkos ajtaja, és szeretettel várja a tanulni vágyókat, akiknek megmutatják, mit és hogyan kell csinálni a digitális világban. A Ground egy önálló Google bázis, amely beágyazódva a legizgalmasabb városnegyedbe, helyszínül szolgál a kreatívoknak, online marketing ügynökségeknek, hazai KKV-knak és tanulni vágyó diákoknak, hogy elsajátítsák mindazt a tudást, ami a digitális talponmaradáshoz feltétlenül szükséges.Tovább »


 
 
CC BY NC SA