Várja a jelentkezőket a Design Terminal tavaszi mentorprogramja

A Design Terminal mentorprogramja kifejezetten olyan vállalkozásokat segít, amelyek üzleti megoldásukkal valamilyen társadalmi probléma megoldásához is hozzájárulnak. Idén a csapatokban a kismamák és kisgyermekes anyukák plusz ösztöndíjban részesülnek.

A Design Terminal 2019. január 15-től megnyitja a jelentkezést tavaszi Mentorprogramjába. A leginnovatívabb startupok, amelyek skálázhatóak és profitorientáltak, ugyanakkor termékükkel, szolgáltatásukkal jelentős pozitív hatást gyakorolnak a társadalom egészére, három hónapos vállalkozásfejlesztésen vehetnek részt.

A Design Terminal az előző évekhez hasonlóan a 2019-ben is azokat a kezdő vállalkozásokat fejleszti majd, amelyek a technológiai innovációt a társadalom jóllétének javítására használják olyan fókuszterületeken, mint az egészség, környezet, közlekedés és foglalkoztatás.

A három hónap alatt a csapatok nem csak termék-, és üzletfejlesztésben, kommunikációban, értékesítésben, pénzügyi tervezésben kapnak majd segítséget, hanem szervezeti és jogi hátterükre vonatkozóan is kapnak tanácsokat. Emellett a csapatoknak közösségi irodát biztosítanak, ösztöndíjat kaphatnak, valamint megismerkedhetnek hazai és külföldi befektetőkkel, illetve nagyvállalatokkal.

Az idei mentorprogram különlegessége, hogy azok a női vállalkozók, kismamák és kisgyermekes anyukák, akik a beválogatott csapatok között vannak, plusz ösztöndíjban részesülnek.

Jelentkezni 2019. február 18-ig lehet a Design Terminal honlapján, ahol további információk olvashatóak a programról.


 
 
CC BY NC SA