Dubrovnikba hívja a vállalkozókat és befektetőket a Techne Summit

Minden magyar vállalkozót és befektetőt várnak a szervezők a május 3-4-ig Dubrovnikban megrendezésre kerülő Techne Summit konferenciára, ahol a változatos program mellett bemutatkozik az újonnan alakult Mediterranean Business Angel Investment Network.

A Techne Summit egy olyan kétnapos, magával ragadó esemény, amely összehozza a mediterrán térség vállalkozói szférájának befektetőit, vállalkozóit és innovátorait. Kiemelt szerepet szán komoly szakmai beszélgetéseknek arról, hogy a tehetség a technológia segítségével hogyan válaszolhatja meg a globális kihívásokat és hogyan érhető el fenntartható növekedés.

Több mint 20 szónok lép színpadra a világ minden tájáról, hogy értelmezze a trendeket, leleplezze a mítoszokat és inspiráló történeteket osszon meg. A Technológia, az Innováció, a Tehetség átfogó témakörei keretében meg fogunk vitatni olyan égető kérdéseket, mint például a Pénz jövője, Hogyan építhetünk okos városokat a blockchain technológia segítségével és Az EU-ból fog érkezni a következő unikornis?

A Techne Summit egyedülálló sajátossága, hogy a jövőről folytatott viták azon történelmi mediterrán városok szívében kerülnek megrendezésre, amelyek az ókortól kezdve aktív alakítói voltak a világ történelmének és kultúrájának. Ezért gyűlt össze a tavalyi csúcstalálkozón Alexandriában 6,000 résztvevő, 130 szónok, 80 befektető, 230 startup és több mint 66 partner 25 különböző országból.

Az idei Techne Summiton Dubrovnikban színre lép a Mediterranean Business Angel Investment Network, amely az első ilyen típusú szerveződés. A számos szakmai szervezet által támogatott MBAN egyesíteni fogja a Business Angel Hálózatokat, Csoportokat és Alapokat, valamint az egyéni Angel befektetőket az egész régióból.

További információk a Techne Summit kétnapos rendezvényéről az esemény honlapján.


 
 
CC BY NC SA