Várja a jelentkezőket a Start it @ K&H inkubációs programja

A K&H aktívan részt kíván venni a hazai startup világ további fejlődésében, ezért a Start it @K&H inkubátor legújabb programja ismét várja a lelkes, ötletfázisban levő csapatok jelentkezését – továbbra is iparági korlátok nélkül.

Magyarország kiváló háttérország a fejlesztésekhez, rengeteg ötlet vár megvalósításra, mégis kevés startup jut el a hazai, vagy akár a nemzetközi sikerig. Ennek hátterében az áll, hogy önmagában egy jó ötlet és a lelkesedés vagy akár a prototípus megléte még nem elegendő a további fejlődéshez, hiszen ekkortól jönnek az igazán izgalmas lépések, mint például a pénzügyek tervezése, a befektetők megnyerése vagy a piacra lépés. Mindezek a megfelelő szakmai csapat, segítség nélkül – ami mint egy védőháló áll a startup mögött – meglehetősen bonyolult és hosszadalmas folyamatok lehetnek.

A Start it @K&H inkubátor aktívan részt kíván venni a hazai startupok fejlődésében. Ezt elősegítendő, újabb inkubációs programot indítanak, amelyre október 3-ig várják a nagy fejlődési potenciállal rendelkező, jellemzően korai fázisban levő, minimum 2 fős csapatok jelentkezését – továbbra is iparági korlátok nélkül.

A Start it @K&H inkubátor jelenleg 25 csapatot mentorál, akik többek között a HR, az FMCG, a fintech és az e-sport területét képviselik. Ennek megfelelően a legkülönbözőbb ágazatokat is tudja segíteni, hiszen mentorcsapata és kapcsolati hálója is igen széles skálán mozog.

A jelentkezés végéig ugyan még van idő, de érdemes már korábban is felvenni a kapcsolatot az inkubátorral: szeptember 24-én ugyanis egy infóest keretében személyesen is meg lehet ismerni a már bent levő csapatokat és az őket támogató mentorokat. Az eseményen emellett hasznos tanácsokat is kaphatnak a vállalkozó kedvű csapatok, hogy mire érdemes figyelni a pályázati anyag összeállításakor.


 
 
CC BY NC SA