Megnyílt a jelentkezés a Design Terminal tavaszi mentor programjára

A Design Terminal megnyitotta a jelentkezést a tavaszi mentor programjára, ahol különböző társadalmi kihívásokra innovatív megoldást kínáló vállalkozások fejleszthetik terméküket, szolgáltatásukat. A szemeszterre február 29-ig pályázhatnak a csapatok.

A Design Terminal Mentor Programja a termék-, és üzletfejlesztésben, kommunikációban, értékesítésben, pénzügyi tervezésben nyújt segítséget, de szervezeti és jogi hátterükre vonatkozóan is kapnak iránymutatást, tanácsokat a vállalkozások. Emellett a Design Terminal közösségi irodát biztosít a csapatoknak, ösztöndíjat kaphatnak, megismerkedhetnek a legjobb hazai és külföldi befektetőkkel, illetve nagyvállalatokkal.

Hangsúlyozzák, a program erőssége a startupokat segítő, hazai és nemzetközi szakemberekből álló mentorcsapat. A mentorálás során igazi családias közösség alakul ki a számos workshoppal, négyszemközti megbeszélésekkel, szabadidős, közösségépítő programokkal.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is kiemelt figyelmet kapnak a női startup alapítók, 2020-ban folytatódik a tavaly nagy sikert aratott #Womentoring eseménysorozat.

A Design Terminal Mentor Programjának 2019 tavaszi szemeszterében részt vett egy munkahelyi elégedettséget és stresszszintet mérő alkalmazást fejlesztő svéd startup, a program során új munkatársakkal bővítették csapatukat, és irodát nyitottak Budapesten. A program időszakában holland befektetői csoporttól félmillió eurós befektetést kapott az E-med4All csapata, akik szív- és érrendszeri telediagnosztikai szűrési rendszeren dolgoznak.


 
 
CC BY NC SA