Bemutatkoztak a Studio 1 eddig ismeretlen magánbefektetői

Bemutatkoztak a Studio 1 eddig ismeretlen magánbefektetői

Nyilvánossá vált a nemrég indult Studio 1 mögött álló hazai magánbefektetők névsora. A befektetők közt olzan nevek szerepelnek mint Oszkó Péter, Véh Balázs, Freész József. A startup-stúdió csaknem 80 millió forintos befektetési alappal indult útjára.

Az áprilisban indult Studio 1 csaknem 80 millió forintos befektetési alappal kezdte meg működését, amelynek eddig ismeretlen magánbefektetői közt olyan nevek szerepelnek mint Oszkó Péter, a Power Angels angyalbefektető képviseletében, Véh Balázs, magánbefektető, Freész József vállalkozó.Tovább »

Studio 1: 75 milliós pre-seed befektető céget indít a Drukka

Studio 1: 75 milliós pre-seed befektető céget indít a Drukka

Magánbefektetők támogatásával indul el a Studio 1, valamint a saját startup alapítására és vezetésére felkészítő Drukka Startup Academy. A Drukka számításai szerint harminc-negyven startup indulhat el a következő 3-4 évben a Studio 1 támogatásával.

Világszerte egyre terjednek az ún. startup-stúdiók, más néven startup gyárak, amelyek belső erőforrásokból hoznak létre innovatív cégeket gyors egymásutánban. A modell a legtöbb olyan kihívásra receptet kínál, amellyel manapság a kezdeti fázisban lévő vállalkozásoknak szembe kell nézniük.Tovább »

Lengyelországban terjeszkedik az online takarítás közvetítő Rendi

Lengyelországban terjeszkedik az online takarítás közvetítő Rendi

Egy évvel az indulása után Lengyelországban is elindította szolgáltatását a magyar online takarítás közvetítő. A Rendi Varsóban kezdte meg működését, de a későbbiekben Gdansk-ban és Krakkóban is terjeszkedne, sőt további országokban is tervezik a megjelenést.

A kezdetektől fogva a régiós piacra készülő Rendi megtette az első nagy lépést a nemzetközi terjeszkedés útján. Magyarország 4 nagyvárosa után a vállalkozás most Lengyelországban kezdte meg külföldi terjeszkedését. A döntést egyrészt az indokolta, hogy a lengyelek különösen nyitottak az innovációra, rengeteg nemzetközi startup márka működik itt sikeresen, másrészt 40 milliós lakosságával ez a legnagyobb régiós piac.Tovább »

Rendi névre vált a népszerű internetes takarítás-közvetítő Helpy

Rendi névre vált a népszerű internetes takarítás-közvetítő Helpy

Saját felmérésének eredménye alapján új, Rendi néven kínálja szolgáltatásait a korábban Helpy néven működő online takarítás-közvetítő. A hazai alapítású, Magyarországon működő internetes szolgáktatás a könnyebb beazonosítás miatt döntött a Rendi név mellett.

Magyar márkanévre vált az első magyar online takarítás közvetítő. A 2015 szeptemberben, Helpy néven indult vállalkozás nemrégiben kutatást végzett megrendelőinek körében. A kutatás eredményeinek ismeretében a Rendi névre váltanak, így a magyar cég mögött magyarnak is hangzó márkanév áll a jövőben.Tovább »

50 milliós befektetést kap az internetes takarítás-közvetítő Helpy

50 milliós befektetést kap az internetes takarítás-közvetítő Helpy

Régiós terjeszkedésre tör a Helpy, amely takarítókat közvetít az interneten. A szolgáltatás tavaly szeptemberben indult, azóta több ezer ügyfelet szolgált ki. A Conor Tőkealap 150 ezer eurós befektetését a közép-kelet-európai terjeszkedésre fordítanák.

Tavaly szeptemberben indult a Helpy, az első hazai internetes takarítás-közvetítő, ami azóta már több ezer ügyfélnek nyújtott szolgáltatást Budapesten, Győrben és Szegeden. A platform segítségével egyszerűen rendelhető takarítás a kívánt helyre és időpontra.Tovább »


 
 
CC BY NC SA