Három új programmal támogatja a régiós startupokat a Google

Három új program indulását jelentette be a Google, amelyek célja, hogy segítsék a startupok növekedését és azok pozícióját a globális piacon. A varsói Google Campus a most elindított programokkal kifejezetten a régiós startupokra kíván koncentrálni.

A Google egyre több olyan kezdeményezést indít világszerte, melyek a vállalkozókra, azon belül is a startupokra koncentrálnak. Most három olyan programot indít el a varsói Google Campus, melyek a magyar startupok számára is remek lehetőségeket tartogatnak.

Launchpad Start

A Launchpad Start a Google egyhetes képzőtábora a korai fázisban lévő startupok számára, és olyan témákra koncentrál mint a termékstratégia, üzletfejlesztés, felhasználói élmény, felhasználói felület, technológia, marketing és prezentációs képességek. A kiválasztott startupok egy intenzív mentorprogramban is részt vesznek, ahol iparági szakértők és csoportos foglalkozások segítik őket abban, hogy megvitassák a kifejezetten startupok számára fontos üzleti igényeket. A program április 24-én rajtol a varsói Google Campuson, az érdeklődő startupok itt tudnak jelentkezni április 2-ig.

Launchpad Accelerator

A Google Developers által szervezett Launchpad Accelerator egy hat hónapos, nemzetközi, fejlesztést ösztönző program, olyan startupok számára, akik már megtalálták a termékük és a piac közötti kapcsolódási pontot és a következő millió fogyasztójukat keresik. A program egy képzőtáborral indul San Franciscóban, amely egy intenzív mentor-programot foglal magába a Google több mint 20 csapatának szakértői segítségével. A érdeklődő startupok április 24-ig jelentkezhetnek a programra.

Campus Residency

A varsói Google Campus programja hat hónapos támogatást nyújt a már növekvő fázisban lévő régiós startupok számára. A Campus Residency program célja, hogy azonosítsa a legkritikusabb kihívásokat amikkel a startupoknak szembe kell nézniük annak érdekében, hogy növekedni tudjanak. Az érdeklődő startupok április 11-ig jelentkezhetnek, a program júniusban indul.


 
 
CC BY NC SA