CES 2014: három magyar tech cég mutatkozott be Las Vegas-ban

CES 2014: három magyar tech cég mutatkozott be Las Vegas-ban

Több magyar cég is megmutatta magát a világnak az év vezető digitális seregszemléjén Las Vegasban. Technológiai óriáscégek és innovatív startup-ok január 7-10-ig mintegy 20,000 új fejlesztésről rántották le a leplet a szakma legbefolyásosabb képviselői előtt.

A Nemzetközi CES hagyományosan az etalont jelenti a tech világ számára: az elektronikai csúcsrendezvény reflektorként világít rá a közeljövő meghatározó digitális trendjeire. Az év elején Las Vegasban közel 3200 kiállító - köztük ambiciózus magyar cégek - összesen mintegy 20.000 technológiai újdonságot mutattak be a szakmai nagyközönségnek.Tovább »

Új terméket mutat be a Leonar3Do a las vegasi CES 2013-on

Új terméket mutat be a Leonar3Do a las vegasi CES 2013-on

Második alkalommal fut neki Rátai Dániel találmánya, a Leonar3Do háromdimenziós tervezőrendszer a Las Vegas-ban megrendezésre kerülő CES-nek. A fejlesztő újdonságokkal is készül a világ legnagyobb szórakoztató elektronikai kiállítására.

A világ minden pontjáról mintegy 150,000 látogató - iparági szakemberek és szakújságírók - részvétele várható a 2013. január 8-11. között megrendezésre kerülő Consumer Electronics Show (CES) technológiai kiállítás Las Vegasban, melynek keretében több mint 3,000 cég mutatja be összesen 20,000 vadonatúj termékét, fejlesztését a nagyközönségnek. Tovább »

3D fejlesztői versenyt hirdet a Leonar3Do

3D fejlesztői versenyt hirdet a Leonar3Do

A Leonar3Do és a Mobil Weekend közös rendezvényén 1 millió összdíjazás mellett mérhetik össze tudásukat a 3D fejlesztés legjobbjai. A három napos rendezvény a csapatok új oktató programokat fejleszthetnek a Vimensio segítségével.

November 22-24-ig egy egész hétvégét tölthetnek együtt a 3D fejlesztés rajongói a Budapesti Kommunikációs Főiskolán rendezett non-stop fejlesztői versenyen. Legalább 10 csapat mérheti össze tudását a Leonar3Do legújabb fejlesztői programjának a Vimensio-nak bevezetését támogató Mobil Weekend novemberi rendezvényén. Tovább »


 
 
CC BY NC SA