3D fejlesztői versenyt hirdet a Leonar3Do

A Leonar3Do és a Mobil Weekend közös rendezvényén 1 millió összdíjazás mellett mérhetik össze tudásukat a 3D fejlesztés legjobbjai. A három napos rendezvény a csapatok új oktató programokat fejleszthetnek a Vimensio segítségével.

November 22-24-ig egy egész hétvégét tölthetnek együtt a 3D fejlesztés rajongói a Budapesti Kommunikációs Főiskolán rendezett non-stop fejlesztői versenyen. Legalább 10 csapat mérheti össze tudását a Leonar3Do legújabb fejlesztői programjának a Vimensio-nak bevezetését támogató Mobil Weekend novemberi rendezvényén.

A Vimensio Mobil Weekend néven meghirdetett versenyen a feladat olyan edukációs programok lefejlesztése, amelyeket később különböző felsőoktatási intézmények használhatnak demonstrációs céllal. A Vimensio Leonar3Do technológiára épülő 3D VR alkalmazás, ami a nagyközönség előtt 2013. januárjában mutatkozik be a CES-en. A magyar fejlesztői közönségnek, a nyilvános bemutatkozás előtt, a Vimensio Mobil Weekenden lehetősége nyílik arra, hogy élesben is kipróbálhassa az alkalmazást.

A szervezők olyanok jelentkezését is várják, akik nem rendelkeznek sok éves gyakorlattal a 3D programok használata terén, ugyanis a Vimensio olyan szoftver, amely programozói tudás nélkül teszi lehetővé új szoftverek létrehozását. A használata viszonylag rövid idő alatt elsajátítható, így a résztvevők egy egynapos képzést követően képesek lesznek új szoftvert fejleszteni.

Az eseményt egy ötletverseny előzi meg. A legjobb ötletek a rendezvényen kerülnek megvalósításra. A versenyzők munkáját az egész hétvégén szakavatott mentorok támogatják, és az eredményről szakmai zsűri dönt.

A Leonar3Do a résztvevőknek nem csak a győzteseket jutalmazza a meghirdetett 1milliós összdíjazással, a legjobb versenyzők oklevelet kapnak, amely igazolja a 3D szoftverfejlesztés terén megszerzett tudásukat. Az esemény három napja alatt a résztvevők és az érdeklődők előadások is hallgathatnak a 3D technológiát érintő témákban.

A verseny szabályait és további részleteket a Mobil Weekend weboldalán, illetve Facebook rajongói oldalán találhatnak az érdeklődők.


 
 
CC BY NC SA