150 milliós befektetés segíti a Barion nemzetközi terjeszkedését

150 milliós befektetés segíti a Barion nemzetközi terjeszkedését

Hazai angyalbefektetőktől vont be 150 milliós befektetést az egyik leggyorsabban fejlődő magyar fintech cég, a Barion. Radikális üzleti modelljének köszönhetően másfél év alatt 1800 kereskedő vezette be, és már 400 ezer vásárló használta a szolgáltatást.

Második körben hazai angyalbefektetőktől vont be 150 millió forint nagyságrendű befektetést az egyik leggyorsabban fejlődő magyar pénzügyi-technológiai (fintech) cég, a Barion. A tranzakció keretében az alapítók kivásárolták előző befektetőjüket, a Primus Capital-t, így 83%-os tulajdonrészt szereztek a cégben. A befektetés célja, hogy a Barion növelni tudja külföldi jelenlétét, mivel forgalmának 5%-át már jelenleg is külföldi partnerei adják.Tovább »

iCatapult: accelerator-t indít a Primus Capital

iCatapult: accelerator-t indít a Primus Capital

Primus Capital kilencedik befektetése nem egy hagyományos cég, hanem az iCatapult névre hallgató accelerator, amelynek célja, hogy New Yorkba juttassa ki a legjobb magyar tech-startup-okat és helyi partnerekkel segítse azokat.

A Primus Capital finanszírozásában, négyszázmillió forint alaptőkével hozta létre az iCatapult Technológiai és Üzletfejlesztési Zrt.-t Az iCatapult programot Hild Imre és Krajovics Péter vezeti majd, akik korábban a Primus Capital befektetési tanácsadói és kollégái voltak, a közös munkát pedig a Digital Natives csapata és Bárdos Kristóf vezeti. Tovább »


 
 
CC BY NC SA