Üzleti Angyal Klub

Üzleti Angyal Klub

Budapest, Magyarország

Az első Üzleti Angyal Klub startup bemutatóit 2007-10. között az InnoStart rendezte meg, amely a szervezet megszűntével 2 évig szünetelt. Idén októberben a Startup Underground indította újra a korábban sikeres, üzleti ismerkedési agórának számító rendezvény sorozatot. A klub új helyszínéül a közösségi és üzleti irodatérként működő Greenpoint KoWerk szolgál.

Célja olyan exkluzív projekt bemutatási környezet létrehozása, ahol az angyal befektetők potenciális befektetési célpontokat és invesztícióra alkalmas, profi startup céltársaságokat ismerhetnek meg. A klubok célja az első kapcsolatépítés az angyalok és az induló tőkét kereső startup-ok között. A klub igazi ismerkedési és kiindulási pont akar lenni.

A bemutatkozó startup-ok minőségi szűrésen esnek át és többszintű befektetési volument képviselnek: a 3-5 millió forintos belépő szinttől egészen akár az  50 milliós, vagy a nagyobb 120-150 millió forintos kockázati tőke szintig.

A részvétel meghívásos alapon történik. A klubok zárkörűek és a közönség csak befektetőkből, üzletemberekből áll. A klubok várhatóan 1,5 havonta kerülnek megrendezésre. Jelentkezni a szervező Startup Underground címén lehetséges:  info@suu.hu

Helyszín és időpont

Helyszín: KoWerk, 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.

Időpont: 2012. novenber 14., 20:00

 
 
CC BY NC SA