Kitchen Budapest Demo Day

Kitchen Budapest Demo Day

Budapest, Magyarország

Gyertek, és nézzétek meg a projekteket, amiket a csapataink megálmodtak, és a 6 hónapos kemény munkát követően most bemutatnak a nagyközönségnek. Szeretnénk, ha ezen az estén megismernétek a KIBU féléves munkáját, a Talent és Startup programokat és hogy a kütyükkel teli környezetben egy pár órára mindenki kibus lehessen.

Kiket várunk? Azokat, akik már álmodtak egy nagyot, de még nem mertek belevágni; a tapasztalatlanokat, akik új trükköket akarnak ellesni; a kíváncsiakat, akik szeretnének új dolgokra rácsodálkozni; az unatkozókat; azokat, akik szeretnek játszani; a vállalkozó kedvűeket; a jövő talentjeit; a születő startuppereket; azokat, akik ismerik a KIBU-t, és akik még sosem hallottak róla; azokat, akik otthon vannak az új technológiák világában, és akik még csak ismerkednek vele; azokat, akik szerint csütörtök az új péntek - tehát mindenkit!

És mi minden vár rátok? Agyszenzoros foci 2.0, újgenerációs stresszmérés, app az átlátható pénzügyekért, izzadságmentes nyelvtanulás, rád szabott wearable tech, győztes smart home hack-ek, a stúdiófelvételek forradalma, online piackutás online cégeknek, ínycsiklandó falatok, hideg sör és minden, ami kell egy király estéhez.

Program

  • - Warm up
  • - Talent csapatok bemutatkozása
  • - Új talentek bejelentése
  • - Startupok bemutatkozása
  • - Networking

Ha többet szeretnél tudni a KIBU-ról: http://kitchenbudapest.hu/hu/kibu/about

Időpont és Helyszín

Időpont: 2015. december 10., 18:00-21:00

Helyszín: Kitchen Budapest

Cím: Ráday utca 30., Budapest

Belépő: Ingyenes

 
 
CC BY NC SA