Vienna WOW

Vienna WOW

Budapest, Magyarország

Szereted feszegetni a határokat? Eredeti, kreatív, nemzetközi piacra termett ötleteddel vállalkozást indítanál Ausztriában? WOW! Akkor Te vagy a mi emberünk!

Áprilisban üzletfejlesztési programsorozatot indítunk Vienna WOW néven, amely megadhatja a résztvevőknek a kezdő lökést az osztrák, illetve a nemzetközi piacra való lépéshez. A célunk az, hogy felkészítsük az osztrák piacra belépni kívánó magyar vállalkozásokat jogi-, adó-, befektetési- és marketing kérdésekben.

A szakmai nap délelőttjén jogi, adóügyi, befektetői- és vállalkozásfejlesztési tanácsokat ad az osztrák piacon aktív Oppenheim Ügyvédi Iroda jogásza, a Pioneers Ventures befektetői hálózat szakembere, a Safehaven adótanácsadó cég munkatársa és az Austrian Business Agency osztrák állami üzletfejlesztési ügynökség startup részlegének vezetője.

Délután pedig olyan vállalkozások képviselői mesélik el saját sztorijukat, mint a Brick Visual építészeti látványtervekre szakosodott iroda, a Major Design kreatív ügynökség, a KultPult kulturális menedzsmenttel és PR-ral foglalkozó cég és a Good Deal, akik aktívak az osztrák piacon.

  1. Jelentkezz március 18-ig, hogy mindent megtudhassunk rólad, ötletedről, vállalkozásodról, üzleti modelledről.
  2. Kiválasztjuk azokat, akik az első meetupon részt vehetnek.
  3. Értesítünk 2017. március 24-ig, hogy benne vagy-e a WOW-csapatban.
  4. Regisztrációs díj: 6000 Ft + áfa befizetésével válik jelentkezésed érvényessé.

Szakmai csapatunk választja ki azon vállalkozókat, akiknek az ötletében, üzleti modelljében a legtöbb fantáziát és lehetőséget látja, akikben megvan a WOW-faktor! A konzultációs nap alatt olyan szakmai tanácsokkal látjuk el a résztvevőket, amelyeket csak jelentős idő- és pénzráfordítással szerezhetnének meg.

Időpont és Helyszín

Időpont: 2017. április 6., 09:00-17:00

Helyszín: Loffice Budapest

Cím: Paulay Ede utca 55., Budapest

Belépő: 6000 Ft

 
 
CC BY NC SA