Vienna WOW

Vienna WOW

Budapest, Magyarország

Kipróbálnád magad nemzetközi vizeken? Szeretnél részt venni a Pioneers Festival-on? Akkor a Vienna WOW mentor speed dating neked szól! A Loffice nemzetközi szakértői csapattal adja meg a kezdő lökést az osztrák piacon is érvényesülni kívánó startupoknak.

A Vienna WOW résztvevői közül a három legígéretesebb startup nem mindennapi lehetőséget kap: bekerülhet Európa egyik legnagyobb tech eseménye, a Pioneers'18 legjobb 500 felfedezettje közé és május 24. és 25-én alkalma nyílhat arra, hogy a fesztiválon bemutatkozzon! Itt  2500 résztvevővel, befektetővel, innovátorral találkozhat, inspirálódhat és megismerheti a legújabb trendeket. További egy kiválasztott 3000 EUR értékű jogi tanácsadásban részesülhet az Oppenheim Ügyvédi Iroda jóvoltából.

Ha bekerülsz a 20 startupot számláló WOW-csapatba, lehetőséged nyílik feltenni kérdéseidet külföldi cégalapításról, fundraisingről, inkubációról, befektetésekről, adózásról, innovációs trendekről és mindenről, ami érdekes lehet számodra a sikeres nemzetközi piacra lépéshez.

Meggyőztünk? Akkor jelentkezz itt és gyere el a Vienna WOW-ra!

Időpont és Helyszín

Időpont: 2018. április 19., 11:00-17:00

Helyszín: Loffice Budapest

Cím: Paulay Ede utca 55., Budapest

Belépő: Ingyenes

 
 
CC BY NC SA