KiBu10 Demo Day

KiBu10 Demo Day

Budapest, Magyarország

A Demo Day a KiBu visszatérő showcase eseménye. Kétszer egy évben a világ elé tárjuk, milyen prototípusok születtek a Next Generation programjainkból (Talent, Lift) és milyen projekteken dolgozik állandó csapatunk. Az utóbbi 6 hónap eredményeit (prototípusok, szoftverek vagy éppen egy folyamatalapú ökoprojekt) az ötletgazdák mutatják be, így a Demo Day egyedülálló esemény a hazai innovatív teljesítmények felmérésére.

 • Moon of Doom
  Egy asztronauta vagy, akinek az űrhajója egy neon színű idegen bolygón landolt, kitéve az agresszív életformák támadásának. A Devil Cow Studio indie játékfejlesztő csapat új VR játéka HTC Vive-ra.
 • Orion City
  Az Orion City egy szuperhős témájú multiplayer játék. Egyszerre hozza a pörgős, szórakoztató játékmenetet és a MOBA stratégiai szemléletét.
 • Healium Lightformer
  A HD háromtagú csapata fénytechnikával, vetítéssel és színpadi látványtervezéssel foglalkozik. A HL egyedi szoftveres megoldás 3D-s modellek és terek fényelésének irányítására.
 • Augmented 4D Sound
  A 4D Sound egy térbeli, akusztikailag befolyásolható hangrendszer. A hololensre fejlesztett szoftver által a hangok terjedései láthatóvá és manipulálhatóvá válnak ebben a térben, elősegítve az előadóművész zenekomponálási folyamatát.
 • Atmo
  Az Atmo egy digitális társasjáték konzol, ami a figurákkal vagy dobókockával végzett eseményekhez animációkat és fényhatásokat rendel.
 • Punchkeyboard
  A Punchkeyboard egy nyílt forráskódú szöveg beviteli interface virtuális valóság technológiákra. A billenyűzet autocomplete funkcióval és következő szó előrejelzéssel működik.
 • G.O.M.B.A
  Növessz saját gomba-alapú alternatívákat! A projekt (Grow your Own Mushroom-Based Alternatives) a gomba termesztés alapvető eljárásairól oszt meg know-how-t a környezettudatosság jegyében.
 • Cycle
  A Cycle egy interaktív VR élmény, amiben úgy közlekedhetsz a különleges atmoszférájú terek között, mintha érzések pumpálnának. Új eseményeket úgy tudsz előidézni, hogy egyszerűen ránézel tárgyakra vagy interakcióba lépsz környezeti elemekkel a kontrollerek segítségével.

Időpont és Helyszín

Időpont: 2017. június 22., 18:00-23:00

Helyszín: Kitchen Budapest

Cím: Ráday utca 30, Budapest

Belépő: Ingyenes

 
 
CC BY NC SA