Seedhack: a Seedcamp pán-európai startup hétvégéje

Európa vezető magvető tőke alapja újabb érdekesnek ígérkező rendezvénnyel bővítette programját. A startup hétvégén 48 óra áll majd rendelkezésére a résztvevő csapatoknak hogy új megoldásokat dolgozzanak ki konkrét üzleti problémákra.

Mi lenne, ha összehoznánk Európa legtehetségesebb fejlesztőit és összevegyítenénk őket különböző üzleti vezetőkkel, hogy termékeket és szolgáltatásokat hozhassanak létre olyan üzleti szektorok számára, amelyeknek nagy szükségük van innovatív megoldásokra? Ebben a környezetben létrejöhetnek-e olyan vállalkozások, amelyek kihasználják ezeket a lehetőségeket?

Ezek a retorikus kérdések vezették az európai start-up ekoszisztéma egyik legjelentősebb szereplőjének, a Seedcamp-nek vezetőit, akik új eseménnyel, a Seedhack-el bővitették program palettájukat. Az esemény szeptember 25-27-e között kerül megrendezésre a London Business School campusán, a Facebook, a Paypal, és a .me domén támogatásával. A regisztrálni itt lehet.

Az esemény 25-én, péntek délután kezdődik üzleti vezetők előadásaival – akik bemutatják az iparágukat terhelő nehézségeket és a problémás területeket –, hálózatépítéssel, a résztvevők csapatokba szerveződésével. Ezt követően másfél nap áll a csapatok rendelkezésére, hogy kidolgozzák ötleteiket, amelyeket vasárnap délután kell bemutatniuk a zsüri előtt.

Aki rendelkezik kellő affinitással és megfelelő mennyiségű szabadidővel, az mindenképpen jelentkezzen a remek tapasztalatnak ígérkező eseményre!


 
 
CC BY NC SA