10 millió felett a Prezi felhasználók száma

A Prezi, prezentációs szoftver hivatalosan is bejelentette, hogy felhasználóinak száma átlépte a 10 milliót. Ezzel egyidőben PowerPoint Import eszközzel egészül ki, lehetővé téve PowerPoint fájlok bemutatását a Prezi vizuális környezetében.

A Prezi felhasználóinak száma rekord gyorsasággal növekszik: havonta 1 millióval többen választják a hagyományos diavetítés helyett az egyetlen, zoomolható felületet kínáló prezentációs szoftvert. A nonlineáris, kreatív gondolkodás és a lineáris történetmesélés egyedi ötvözete már 10 millió felhasználó számára jelent alternatívát. A bejelentéssel egy időben megjelenő PowerPoint Import eszköz segítségével most még egyszerűbb lenyűgöző és hatékony Prezi prezentációkat készíteni. Az új eszköz lehetővé teszi PowerPoint diák átemelését a Prezi vizuális környezetébe.

Az új PowerPoint Import eszköz segítségével gyorsan és egyszerűen emelhetünk át PowerPoint diákat egy prezi prezentáció bármely részébe, de akár teljes PPT, illetve PPTX fájlokat is importálhatunk a Prezi online vagy letölthető, asztali verziójába. A Prezi iPad verziójával, a Prezi Viewerrel pedig ezeket a prezentációkat bárhol könnyen bemutathatjuk, vagy finomíthatunk a számítógépen készített prezentációkon.

A San Francisco-i és budapesti bázisú cég az alapítása után eltelt első éve óta pozitív cash flow-val működik. A Prezi 2011 decemberében sikeresen zárta az Accel Partners által vezetett, Series B típusú finanszírozási fordulót, és azon kevés vállalkozások egyike, amelybe befektetőként beszállt a nagy nevű TED konferenciák tulajdonosa, a The Sapling Foundation is. A Prezi most a termék tökéletesítésén és a kommunikáció világának újrarajzolásán dolgozik.


 
 
CC BY NC SA