Nutshell: új minivideó készítő alkalmazást mutatott be a Prezi

Nutshell: új minivideó készítő alkalmazást mutatott be a Prezi

A Prezi ma mutatta be új, történetmesélő alkalmazását, a Nutshell-t, amivel pillanatok alatt minivideókat készít fényképekből. A Nutshell segítségével az élet pillanatait lehet kis történetekben elmesélni és egyszerűen megosztani iPhoneról vagy iPadről.

A Prezi ma mutatta be új, történetmesélő alkalmazását. A Nutshell segítségével pillanatok alaltt készíthető fényképekből és videókból rövid, a közösségi oldalakon megosztható videóüzeneteket.Tovább »

Újabb, 57 millió dolláros befektetést kapott a Prezi

Újabb, 57 millió dolláros befektetést kapott a Prezi

57 millió dolláros befeketetést kapott a Prezi a Spectrum Equity-től és az Accel Partners-től. A tőkét a globális növekedés felgyorsításához fogják használni. Egyúttal bejelentették, hogy a Prezi regisztrált felhasználóinak száma meghaladta az 50 milliót.

57 millió dolláros - akuális árfolyamon 13,8 milliárd forint - befeketetést kapott a Prezi. A befektetést a Spectrum Equity-től, a világ egyik legsikeresebb növekedésitőke finanszírozójától, ami az elmúlt 20 évben több mint 120 cégbe fektetett be, és korábbi befeketetőjétől, az Accel Partners-től kapta. A tőkét a globális növekedés felgyorsításához fogják használni.Tovább »

Az év európai internetes vállalkozójának választották Árvai Pétert

Az év európai internetes vállalkozójának választották Árvai Pétert

Árvai Péter, a Prezi társalapítója nyerte el az Europioneers 2014-es "Év internetes vállalkozója" díját. Az Európai Bizottság, a Deloitte és a Hub Instituttal közösen alapította a díjat, hogy ezzel ismerjék el az Európából indult innovatív cégeket.

Az Európai Bizottság a dublini Web Summit rendezvényenjelentette be, hogy a Prezi alapító vezérigazgatójának, Árvai Péternek ítélte az Europioneers 2014-es Év Internetes Vállalkozója díját. Az Európai Bizottság a Deloitte tanácsadó céggel és a Hub Instituttal közösen alapította a díjat, hogy ezzel ismerjék el és díjazzák az Európából indult és Európában működő innovatív cégeket. A versenyen olyan cégek indulhattak, amelyek valamilyen új digitális megoldással vagy szolgáltatással innovatív dolgot hoztak létre.Tovább »

Magyar startup alapítók a New Europe 100 innovátorok listáján

Magyar startup alapítók a New Europe 100 innovátorok listáján

Nyolc magyar szerepel a közép- és kelet-európai régió innovátorait felvonultató New Europe 100-as listán. A díjazottak között vannak a többek közta a Ustream, a Prezi és a LogMeIn alapítói, Pistyur Veronika pedig az egyedüli nő a magyarok között.

A New Europe 100 – amelyet a Res Publica együttműködésben a Google-lal és a Visegrádi Alappal, a Financial Times-szal, és több tucatnyi közép- és kelet-európai intézménnyel állított össze – egy kampány részeként készült. Ebben a kampányban az innovációt szeretnék népszerűsíteni Kelet-Közép-Európában, úgy, hogy bemutatják azokat, akik pozitív változások mozgatórugóivá váltak. A cél, hogy bemutassanak 100 meghatározó személyt a régióból, akik már most jelentős eredményeket értek el, ezzel pedig inspirálják Európa és a régió fiataljait.Tovább »

ReDefine: a Prezi konferenciája design témakörben október 2-3-án

ReDefine: a Prezi konferenciája design témakörben október 2-3-án

Október 2–3-án Budapesten olyan úttörő gondolkodású designerek fognak találkozni, akik saját szakmájuk jövőjét formálják újra. A konferencián a világ minden tájáról érkező designerek mutatják majd be, hogy hogyan változtatja meg a design az életünket.

Október 2–3-án Budapesten olyan úttörő gondolkodású designerek fognak találkozni, akik saját szakmájuk jövőjét formálják újra. A konferencián – amelynek nem véletlenül ReDefine a címe – arról lesz szó, hogyan változtat meg a design olyan iparágakat, mint a média, a zene vagy a kommunikáció. Tovább »


 
 
CC BY NC SA