inveAst: ismét magyar cégeket várnak Londonba a befektetők

A május 15-én megrendezendő inveAst Capital meets Companies from CEMEA rendezvényre megnyílt a jelentkezés magyar vállalkozások számára. A rendezvény egyedülálló lehetőség, hogy Londonban, nemzetközi befektetők előtt mutatkozzanak be ígéretes magyar cégek.

A tavaly október 16-án megrendezett Hungarian Innovation Day során felvonultatott innovációk keltették fel a globális médiaóriás figyelmét, így kerül sor a rendezvényre az InVendor és a Bloomberg Tradebook társszervezésében. A május 15-én megrendezendő inveAst Capital meets Companies from CEMEA rendezvényre megnyílt a jelentkezés magyar vállalkozások számára. A rendezvény egyedülálló lehetőség, hogy a londoni Bloomberg székházban nemzetközi befektetők előtt mutatkozzanak be ígéretes magyar cégek a világpiacra lépés reményében.

A kelet-közép európai innovációs törekvések nagyon ígéretesek, ezért örömünkre szolgál, hogy az InVendorral közösen összefoghatunk és bemutathatjuk a legígéretesebb cégeket a Bloomberg holdudvarában megtalálható kockázati tőke befektetőknek és befektetési bankoknak - fogalmazott Christopher Lowe, az esemény társszervezője a Bloomberg Tradebook oldaláról.

A Bloomberg kérése az volt, hogy a régióban fellelhető cégeket előszűrjük és kiválasszuk azt a 10-12 vállalkozást, akik alkalmasak lehetnek arra, hogy akár az Accel Partners, vagy a Balderton Capital érdeklődését is felkeltsék és meginduljanak az egyeztetések. Természetesen először itthon nézünk körbe, de regionális partnereink segítségével biztosak vagyunk benne, hogy minőségi vállalkozásokat tudunk felvonultatni - nyilatkozta Szabó Balázs, az InVendor üzletfejlesztési vezetője.

A rendezvényre olyan cégeket várnak a szervezők, amelyek globális problémákra, ügyféligényekre nyújtanak társadalmilag és üzletileg is racionális megoldást. Korai fázisú cégek, valamint már működő, bevételt és profitot termelő vállalkozások jelentkezésére egyaránt számítanak a rendezvényen.

A jelentkezés az InveAst.net oldalról érhető el. A jelentkezési határidő 2013. április 20. éjfél.


 
 
CC BY NC SA