Budapestre érkezik a Pub Summit rendezvény sorozat a jövő héten

A Pub Summit rendezvénysorozat 5 kontinens 40 országában zajlik egyetlen céllal - összehozni a helyi startup élet szereplőit egy-egy kötetlen estére és lehetőséget biztosítani, hogy új kapcsolatokat építhessenek.

2012-ben a Web Summit konferencia szervezői 50 zártkörű rendezvényt tartottak Európa-szerte “Pub Summit” névvel, ahol az tech iparág újdonságait keresték. Számos startupot, befektetőt, inkubátort és blogger-t sikerült így megismerniük majd elhívniuk a konferenciára. 2013-ban visszatér a Pub Summit rendezvénysorozat, idén azonban 100 városban kívánják a szervezők összehozni a közösségeket egy korsó sörre. Az első budapesti kocsma-csúcstalálkozó, a Budapest Pub Summit május 23-án kerül megrendezésre a thehub.hu-ban.

“Számos formája van a szakmai találkozóknak, de mindegyik fókuszában valamilyen program vagy tartalom áll. Amikor egy teremben száz főhöz egy beszél, az elvesztegetett lehetőség annak a száz főnek arra, hogy megismerkedjen a többi emberrel és kapcsolatokat építsen. A Pub Summit egy kötetlen rendezvény, ezért remek alkalmat biztosít a résztvevőknek, hogy megismerkedjenek startupokkal, befektetőkkel, tanácsadókkal és a média képviselőivel, hogy tovább építsék kapcsolataikat. Jó társaság pár korsó sör mellett. Az Írek nemzedékeken át tökéletesítették ezt a módszert.” - foglalta össze Paddy Cosgrave, a Web Summit konferencia alapítója.

A Pub Summit rendezvény továbbá lehetőséget biztosít a startupoknak, hogy bekerüljenek Európa egyik legnagyobb konferenciájának startup versenyébe. A Spark of Genius verseny 200 csapatnak biztosít lehetőséget, hogy 5000 látogató előtt mutassák be projektjeiket az idén októberben megrendezésre kerülő Web Summit konferencián Dublinban. A versenybe jutó csapatok fele a Pub Summit-okról kerülhet be. (Olvasd el a Next Web tudósítását a 2012-es versenyről.)

A startup-oknak először jelentkezni kell a Pub Summit honlapján, ahol meg kell adniuk, hogy melyik városból neveznek. Ezt követően a projektek felkerülnek az esemény honlapjára, ahol azokra szavazni lehet. A legnépszerűbb startup egyenes ágon kerül be a konferencia első napjára, a Spark of Genius startup versenybe. Amennyiben úgy gondolod, hogy Te vagy ez a startup, vagy ismered ezt a startupot, akkor a nevezési űrlapot itt találod.

A belépés a rendezvényre ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Regisztrálni itt lehet. A rendezvény a thehub.hu tetőteraszán kerül megrendezésre május 23-án, délután 6-9-ig. További információk az esemény Facebook oldalán találhatóak.


 
 
CC BY NC SA