Pályázatot írtak ki tehetséges fiatal válalkozóknak, 5 millió a tét

Országos népszerűséggel és ötmillió forintos fődíjjal járó pályázatot indított a Példakép Alapítvány. A Példakép Pályázaton olyan fiatal vállalkozók vehetnek részt, akik vállalkozásukkal pozitív példát mutatnak a társadalomnak és a fiatal generációnak.

A Példakép Alapítvány civil kezdeményezés, amely azzal a céllal jött létre, hogy megismertesse és elismertesse a nyilvánossággal a sikeres fiatal magyar vállalkozókat. Nem csak azért, hogy büszkék lehessünk tehetségeinkre és az általuk elért eredményekre, hanem azért is, hogy a pályakezdő fiatalok vonzó, elérhető és követhető életpályát lássanak maguk előtt.

Az alapítvány Példakép Pályázatán most az ország legígéretesebb fiatal vállalkozóit keresik. A pályázaton azok a Magyarországon bejegyzett, legalább 2 éve működő, köztartozás-mentes vállalkozást vezető fiatalok vehetnek részt, akik még nem érték el a 40 éves életkort. A pályázók a gazdaság bármely szektorából jelentkezhetnek.

A pályázók közül tíztagú szakmai zsűri választja ki azt az ötven fiatal vállalkozót, akik a szeptember végén megjelenő, országos terjesztésű „Példaképek – 50 fiatal magyar vállalkozó” című kiadványba bekerülnek. Az, hogy a zsűri beválasztott-e az 50 legjobb fiatal vállakozó közé, az július végén derül ki.

Az alapítvány a kiadvány megjelenését követően közönségszavazást indít majd az Év Példaképe címért. A díjat annak a fiatal vállalkozónak ítélik majd oda, aki az 50 bemutatott vállalkozó közül a legtöbb szavazatot kapja. Az Év Példaképe díj nyertesét és a különdíjasokat novemberben hirdetik majd ki.


 
 
CC BY NC SA