Idén is lesz Lean Startup konferencia élő közvetítés Budapesten

Idén is Budapestre hozza a Lean Startup konferenciát a TheHub.hu. A rendezvény különösen érdekes lesz, mivel itt mutatkozik be Eric Ries "Lean Startup" c. könyvének magyar nyelvű kiadása, amit a helyszínen meg is vásárolhatnak majd az érdeklődő olvasók.

December 9-én és 10-én a Lean Startup mozgalom legnagyobb nevei tartanak két napos konferenciát San Francisco-ban. A thehub.hu mint a konferencia hivatalos magyarországi partnere, a HVG könyvkiadóval együttműködésben élő közvetítést szervez a MÜSZI-ben.

Tavaly hatalmas sikert aratott a Lean Startup konferencia élő közvetítése. Az előző évi rendezvény népszerűségre való tekintettel idén egy sokkal nagyobb helyszínen, a MÜSZI-ben élvezheti a budapesti startup közösség a konferencia előadásait. A rendezvény különösen érdekes lesz idén, mivel itt mutatkozik be Eric Ries "Lean Startup" c. könyvének magyar nyelvű kiadása, amit a helyszínen meg is vásárolhatnak majd az érdeklődő olvasók.

A budapesti rendezvény résztvevői megnézhetik és megbeszélhetik, hogyan lehetnek innovatívabbak, hogyan tudják jobban kihasználni az idejüket és így hogyan lehetnek sikeresebbek. Az élő közvetítés szüneteiben pedig lehetőség nyílik beszélgetésre, ismerkedésre, kapcsolatok építésére, hiszen ott lesz mindenki, aki számít a hazai startup világban.

A Lean Startup Konferencia célja, hogy összehozza a módszert használó innovátorokat és a témával még csak ismerkedő kezdőket. A programban Fortune 500-as cégek, sikeres vállalkozók, kormányzati szereplők és non-profit szervezetek osztják meg tapasztalataikat. Több mint 50 előadó fog beszámolni első kézből tapasztalatairól, köztük az alábbi kulcselőadók:

  • Eric Ries (The Lean Startup)
  • Marc Andreessen (Andreessen Horowitz)
  • Matt Mullenweg (Automattic/WordPress)
  • Patrick Vlaskovits (Superpowered)
  • Reid Hoffman (LinkedIn)
  • Trevor Owens (Lean Startup Machine)

valamint további előadók olyan vállalatoktól mint a Facebook, Buzzcar, SocialPandas, Meetup, Etsy, és Intuit.

Akár most ismerkedsz a Lean Startup módszerekkel, akár már használod azokat a mindennapi életben, érdemes részt venni a budapesti rendezvényen, ahol a legújabb trendeket is megismerheted, emellett kötetlen beszélgetésen megtudhatod, másoknak mik a tapasztalatai.

A rendezvény idén a MÜSZI-ben kerül megrendezésre. A közvetítés 18 órakor kezdődik és a tervek szerint hajnali 3 órakor záródik - december 9-én és 10-én is. Bérlet és napijegy elővételben kapható az eseményre.


 
 
CC BY NC SA