Startup Day: az első startup állásbörze és munkaadói konferencia

Kifejezetten tehnológiai startup-okra fókuszáló állásbörzét és munkaadói konferenciát szervez január 12-én az Aarenson Consulting a MOHA házban, ahol személyesen találkozhatnak a látogatók startup cégekkel, hogy válogassanak az állásajánlataik között.

Kifejezetten tehnológiai startup-okra fókuszáló állásbörzét és munkaadói konferenciát szervez január 12-én az Aarenson Consulting a MOHA házban. Az egész napos rendezvényen a látogatók választ kaphatnak arra, hogy milyen jellegű állásokat kínálnak a starup-ok, mi az a tudás, amit keresnek a munkavállalókban, hogyan lehet induló tőkéhez jutni, és hogy milyen szempontok alapján döntenek a kockázati-tőke befektetők.

A startup-ok munkaerőigénye más, mint a sok éve a piacon lévő, nagy szervezettel működő cégeknek. A frissen induló, és tőkebektetők által finanszírozott cégek egyfajta növekedési kényszerpályán vannak. Nem csak a befektetők várják a gyors eredményeket, de a cég tulajdonosai is éhesek a szakmai sikerekre. Új munkatársaikban sokkal inkább egy partnert keresnek, mint sem egy egyszerű végrehajtót, ezért rugalmasabb, önállóbb, kezdeményezőbb szemléletű munkaerőre van szükségük.

Az állásbörzén kiállítók között többek ott lesznek olyan sikeres magyar startupok mint az Antavo, Brickflow, Real5D, Sopreso, Synetic, akikkel személyesen találkozhatnak a látogatók, hogy válogassanak az állásajánlataik között.

Kiállító startupok

Az egész napos rendezvényen lesznek előadások is startup témában, ami nem csak az állást keresőknek lesz érdekes, hanem fiatal vállalkozók számára is, akik cégalapításon vagy tőkebefektető keresésen törik a fejüket. A konferencia egyik érdekessége lesz továbbá, hogy az eseményen ki lesz állítva a magyarországon forgalomban lévő 3 darab Tesla Model S egyike.

Az első hazai, kifejezetten startup állásbörze és munkaadói konferencia február 12-én kerül megrendezésre a MOHA házban. A rendezvényt a MOHA vállalkozói inkubátorház, és az Aarenson Consulting munkaerő közvetítő szervezi. A rendezvényre a a belépés díjtalan, mined érdeklődőt várnak. További információ a rendezvény Facebook oldalán.


 
 
CC BY NC SA