Budapestre érkezik a Startup Pirates február első hetében

A Mathias Corvinus Collegium szervezésében rendezik meg 2014. február 1-8-ig Budapesten a Startup Pirates programsorozat első hazai eseményét. A Portugáliából indult kezdeményezés célja a startup kultúra népszerűsítése és új vállalkozások ösztönzése.

Lisszabon, Maastricht, Kolozsvár mellett 2014-ben Budapest is otthont ad a Startup Pirates programsorozatnak, amely a már sikeres startupperek előadásai mellett gyakorlati problémák megoldásával és saját ötletek kidolgozásának lehetőségével várja az érdeklődőket.A programot egy non-profit nemzetközi szervezet indította el Portugáliából, amelznek célja a startup kultúra népszerűsítése és új vállalkozások ösztönzése.

A Startup Pirates Budapest egyhetes programján február 1-8-ig a regisztrált résztvevők délelőttönként már befutott, főkent hazai startup cégek képviselőinek előadásait hallgathatják meg, míg a délután folyamán készülő ötleteikhez nyújtanak mentorok szakmai segítséget. A legjobban kidolgozott ötleteket a szervezők az program végén díjazzák. Az esemény célja, hogy gyakorlati eszközökkel ösztönözze új cégek indulását.

Az angol nyelvű program előadói és mentorai a hazai startup világ sikeres és elismert képviselőiből áll. Előadást tart majd többek között: Oszkó Péter (PortfoLion Zrt.), Zsembery Levente (X-ventures), Hild Imre (iCatalpult), Szabó Attila (Budapest Toastmaster Club), Gallai Richárd (Megoldás.Most), Fabio Carati (EIT ICT Labs/Telecom Italia), Dehelán Gábor (thehub), David Trayford (Wow Media), David Tacconi (CoRehab), Shehryar Piracha (KuponVilág) és dr. Kádas Péter (Startupdate).

A program részerként kerül megrendezése a mindenki számára nyílvános Open Meetup február 5-én 19.00-tól, amelynek keretében Berkovics Dalma (OuiShare), Komár Balázs (IseeQ) és dr. Kádas Péter (Startupdate) tart nyilvános előadást, majd ezt követően lehetőség lesz személyesen megismerkedni az előadókkal és mentorokkal.

A Startup Pirates Budapest egyhetes programja, továbbá részletes információk az előadókról és mentorokról az esemény honlapján és Facebook oldalán találhatóak.


 
 
CC BY NC SA